Fii o femeie frumoasa!

Publicat: 11 apr. 2010

Cei mai multi barbati au tendinta de a clasifica femeile in 3 categorii: femei dragute, femei ce arata bine si femei frumoase. Cu toate acestea, femeile trebuie sa stie ca aceste lucruri nu tin de cum arata ea, ci de modul in care este perceputa de catre un barbat. Daca o femeie este amuzanta si plina de viata, va fi catalogata drept una draguta. Daca este dorita de multi barbati, este perceputa drept o femeie care arata bine, iar o femeie care se ingrijeste, care este preocupata de modul in care arata, va fi catalogata drept o femeie frumoasa. A fi frumoasa este mai mult decat o stare de spirit, decat ceva care tine de aspectul fizic. Modul in care te percepi si felul in care te porti te ajuta sa te simti o femeie frumoasa. In primul rand trebuie sa realizezi inca de la inceput ca esti o persoana frumoasa. Orice persoana are frumusetea sa. Daca ai impresia ca frumusetea ta nu este foarte vizibila, ai nevoie sa o accentuezi putin.

Asigura-te ca esti intotdeauna bine ingrijita. Asta nu inseamna ca trebuie sa fii plina de machiaj si accesorii, ci ca hainele trebuie sa fie spalate, calcate si ca parul, de exemplu, sa fie tuns si sa-ti stea bine. sPenseaza-te si, in cazul in care ai mustata vizibila, fa-o sa dispara. Nu uita ca parul pare simpatic la barbati, nu la femei. Nu purta haine in care nu te simti confortabil. In sens contrar, o sa te misti ciudat si vei parea „intepenita”. Prin urmare, chiar daca arati bine in tinuta respectiva, micile detalii iti vor distruge imaginea. De asemenea, poarta haine ce se potrivesc corpului tau. Chiar daca iti place o pereche de pantaloni, daca acesta nu ti se potriveste, mai bine te indrepti spre o fusta.

Increderea in sine joaca un rol important in modul in care se percepe o persoana. Fa in asa fel incat sa cresti increderea in propria persoana. Petrece-ti timpul alaturi de persoane placute, alaturi de care iti face placere sa stai. Nu sta cu oameni ce nu sunt pe placul tau doar pentru popularitate. De asemenea, nu sta in preajma unor oameni ce te pot trage in jos. Asta nu inseamna ca nu poti sa fii prietenos cu cei din jur. Fericirea este contagioasa si, daca te vei simti bine, o sa ai si o imagine buna despre propria persoana. De asemenea, toata lumea din jurul tau va fi mai fericita – stii ce se spune, fericirea e contagioasa. Poti fi o femeie frumoasa si fara machiaj. Machiajul nu este esential pentru ca o femeie sa impresioneze. De foarte multe ori, machiajul este folosit pentru a ascunde defecte. Daca nu ai ce ascunde, dar vrei sa te machiezi, nu abuza de fondul de ten, rimel sau fard.loading...

Adauga un comentariu