Diverse

Fiica Adrianei Iliescu pune intrebari referitoare la familia ei! Iata ce raspunsuri a primit

Publicat: 14 mai 2019
6

Fiica Adrianei Iliescu a intrebat unde e taticul ei. Uite ce a raspuns cea mai varstnica femeie care a devenit mama.

Mai devreme sau mai tarziu, copii care cresc cu un singur parinte intreaba despre persoana respectiva unde este, ce s-a intamplat sau de ce nu mai vine acasa, iar Eliza, fiica  Adrianei Iliescu, romanca desemnata de Cartea Recordurilor drept cea mai varstnica femeie care a adus un copil la 64 de ani, a intrebat-o pe mama ei unde este tatal ei.

Vezi si: Adriana Iliescu, sfat pentru fiica ei de doar 13 ani. La ce varsta trebuie sa ramana gravida Eliza

Mama ei, Adriana Iliescu, in varsta de 80 de ani, nu a aut inca curajul sa-i spuna adevarul fiicei sale legat de tatal ei.

„M-a intrebat unde e taticul ei. I-am spus ca tati este plecat in strainatate, sa lucreze. De fapt, Eliza stie ca are mai multe rude, inclusiv bunici in afara. Dar o sa-i spun, la un moment dat, adevarul, pentru ca ea oricum va afla. I-am spus ca mai tarziu, cand o sa mai creasca, o sa discut cu ea si o sa-i povestesc totul”, a marturisit Adriana Iliescu.

Eliza Iliescu s-a transformat intr-o adevarata domnisoara. Adolescenta mai are putin si face 15 ani si este in primul an de liceu. Fiica Adrianei Iliescu, cea mai batrana mama din Romania, a ajuns de nerecunoscut. 

Ca orice adolescenta de varsta ei, Eliza Iliescu este foarte activa pe retelele de socializare acolo unde tine legatura cu colegii ei de liceu si cu prietenele. Fiica Adrianei Iliescu a aparut recent intr-o fotografie alaturi de una dintre prietenele ei cele mai bune, in care se vede cat de mult a crescut.
Adauga un comentariu