Cancan

Fiica Andreei Esca, pusă la zid după ce a făcut reclamă la produse cosmetice, în timp ce mama ei este în spital

Publicat: 20 iul. 2020

Andreea Esca se află de o săptămână în spital, după ce a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Tot în spital se află și soțul știristei de la Pro TV, Alexandre Eram. Fiica celor doi își continuă activitatea pe rețelele de socializare ca și când nimic nu s-a întâmplat, iar faptul că a început să facă reclamă la un produs cosmetic i-a scos din minți pe internauți.

Alexia Eram a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii în care face reclamă la un ser cosmetic. Acest lucru le-a scos din minți pe internautele care consideră că Alexia este mult prea tânără pentru a apela la astfel de artificii de înfrumusețare și nu ar trebui să procedeze în acest mod.

„O piele hidratată corespunzător radiază de strălucire, iar serul booster hidratant este super-eroul pielii mele. În fiecare dimineață, aplic 4 picături care:
💧 Îmi hidratează pielea instant în timpul verii;
✨ Îmi dă un boost de strălucire și sănătate prin formula cu prebiotice și prin infuziile de flori și miere;
😌 Atenuează roșeata, iritațiile și imperfecțiunile tenului;
🌸 Îmi oferă starea #waterful și bucuria unui ten sănătos!

Sfat: folosește-l simplu sau înainte să aplici crema pentru față. Iar dacă ai peste 30 de ani, îmbină-l cu crema antirid”, a scris Alexia Eram, despre produsul-minune pe care susține că și ea îl folosește.

Alexia Eram, taxată dur de internauți

Așa cum vă spuneam, internauții au fost de părere că fiica Andreei Esca este mult prea tânără pentru a apela la astfel de lucruri, așa că i-au transmis numeroase mesaje radicale.

„Esti prea tânără! Ce faci la 40 de ani? Cheltuiești o avere pe cosmetice? Nu vă înțeleg, sunteți frumoase de la natură, aveți vârsta la care tenul respira singur, și, totuși, insistați… / Este ridicol ca o femeie de 20 de ani sa faca reclama la produse anti-ageing, antirid, lifting facial. Ea la 20 de ani nu are astfel de probleme”, i-au scris internautele, Alexiei Eram.

Adauga un comentariu