Actualitate

Fiica cea mare a lui Vadim Tudor este din nou în doliu. De această dată a murit soțul ei

Publicat: 16 nov. 2021
fiica lui Vadim
Lidia, fiica cea mare a lui Vadim Tudor , este din nou în doliu, după ce a murit soțul ei

Lovitură grea pentru fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, după ce Lidia și-a pierdut soțul la doar patru luni de la căsătorie. Cu toate acestea, puțină lume a știut de drama prin care trece fiica Tribunului, deoarece aceasta era o fire discretă. Lidia se căsătorise în vară, iar acum trăiește o nouă dramă, după ce în urmă cu șase ani și-a pierdut tatăl.

Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor a avut parte de o pierdere imensă. Lidia a trecut de la extaz la agonie, după ce, la doar câteva luni de la căsătorie, aceasta și-a pierdut soțul. Fiind o persoană foarte discretă, puțini au știut drama prin care trece tânăra. Din nefericire, fata lui Vadim Tudor nu a apucat să se bucure de viață lângă cel căruia îi dăruise inima.

Fiica lui Vadim Tudor a rămas văduvă

Fiica cea mare a Tribunului și-a dorit foarte mult ca tatăl ei să o conducă în fața altarului, însă, din nefericire, acest vis nu i s-a îndeplinit. Tribunul s-a stins din viață în urmă cu șase ani, iar fiica lui cea mare s-a căsătorit în iulie 2021. Potrivit informațiilor din mass-media, Lidia și-a unit destinele cu un scriitor cu peste 20 de ani mai mare decât ea. Însă la doar patru luni de când au spus DA la Starea Civilă, alesul fiicei lui Vadim Tudor s-a stins din viață. Acum Lidia a rămas văduvă și a trăit, încă o dată, durerea despărțirii de un om mult iubit.

Vadim Tudor ar fi suferit mult alături de Lidia, pe care a iubit-o extrem de mult. Cel supranumit Tribunul, pentru că îi plăcea dreptatea, era foarte apropiat de cele două fiice ale sale pe care le-a crescut cu multă iubire.

Cu ce se ocupă fetele lui Vadim Tudor

În urma lui Vadim Tudor au rămas Lidia și Eugenia, două tinere frumoase și inteligente. Acestea au vrut să-și croiască un drum în viață și au reușit să-și facă tatăl mândru de ele. Fiica cea mare a Tribunului activează în mediul universitar, ea ocupând postul de tutore psihologie Învăţământ de la Distanţă la Universitatea „Spiru Haret” din Capitală. De cealaltă parte, fiica cea mică a lui Vadim Tudor, Eugenia, sau Jeni așa cum obișnuia să-i spună tatăl ei, face carieră în media.

Tânăra a absolvit cursurile facultății de Jurnalism la „Spiru Haret” și a fost angajată în funcția de reporter la Antena Stars. În ceea ce privește viața lor personală, amândouă au fost întotdeauna discrete și nu au ieșit în evidență în moduri care să nu le facă cinste. Rămase fără sprijinul tatălui lor, Vadim Tudor, Lidia și Eugenia s-au văzut nevoite să scoată la licitație mai multe lucruri de valoare din casă pentru a plăti datoriile rămase. În fapt este vorba despre un proces pierdut cu Ana Birchall în care Vadim Tudor fusese acuzat de calomnie.

Adauga un comentariu