Stiri si curiozitati

Fiica cea mica a primarului Emil Boc a obtinut media 9,66 la examenul de Bacalaureat, acum a dat la Facultatea de Medicina Dentara din Cluj. Rezultatele de la examen au fost afisate

Publicat: 26 iul. 2018
3

Patricia Boc a fost admisa la Facultatea de Medicina Dentara din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie (UMF) „Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca. Fiica cea mica a primarului Emil Boc a obtinut nota 8,49 la examen.

Patricia Boc s-a clasat pe locul noua la buget, dupa ce a obtinut nota 8,49 la testul grila cu 50 de intrebari din biologie si chimie, potrivit rezultatelor examenului de admitere care au fost publicate miercuri pe site-ul UMF Cluj-Napoca, noteaza Mediafax.ro.

Examenul a inceput dupa ora 10 si a durat doua ore.

Fiica cea mica a primarului Emil Boc a avut de-a face cu o concurenta acerba. La Facultatea de Medicina Dentara a UMF Cluj-Napoca au fost scoase la concurs pentru anul universitar 2018 – 2019 un numar de 79 de locuri la buget, pentru care s-au inscris 226 de candidati. Astfel, concurenta a fost de 2,8 pe un loc, conform sursei citate.

In total, la Universitatea de Medicina si Farmacie din Cluj-Napoca s-au inscris pentru examenul de admitere nu mai putin de 1.800 de candidati, fiind scoase la concurs 650 de locuri.

Patricia Boc a obtinut media 9,66 la examenul de Bacalaureat, dupa ce a absolvit Liceul Teoretic „Gheorghe Sincai' Cluj-Napoca.

Adauga un comentariu