Magazin

Fiica celebrului Chris de Burgh, mai sexy ca niciodata – FOTO HOT

Publicat: 17 apr. 2013

Rosanna Davison, una dintre cele mai sexy femei din Irlanda, fosta Miss World in 2003, si-a atatat fanii de pe Instagram dupa ce a postat o serie de fotografii sexy. Ea s-a fotografit in timp ce manca senzual o banana, fiind imbracata intr-un costum de baie.

La cei 28 de ani ai sai, Rosanna Diane Davison, fiica cunoascutului artist Chris de Burgh, arata mai sexy ca niciodata. Dupa ce a castigat concursul Miss World 2003 si a postat de numeroaser ori in Playboy, vedeta incearca sa isi incite fanii de pe Instragram, potrivit The Sun.

Imbracata intr-un costum de baie, cu un decolteu generos, Rosie a postat o fotografie in timp ce tinea in mana o banana, avand o privire senzuala. Alaturi de imagine, ea a postat mesajul „Doar o sedinta normala de fotografiat in cursul diminetii alaturi de Lili Forberg(o cunoscuta fotografa)”.

Focoasa vedeta, logodita cu un cunoscut om de afaceri, Wes Quirke, a mai postat si o a doua fotografie, tot in cursul zilei de marti, in care isi arata controversatul bust, dupa ce ani de zile au existat zvonuri ca nu ar fi natural. Cu toate acestea, frumoasa vedeta a refuzat sa confirme sau sa infirme informatiile, vorbind de iluziile optice date de „sutiene mari si de tricouri stramte.

Adauga un comentariu