National

Fiica de 19 ani a unui viceprimar, retinuta pentru corupere de minori

Publicat: 09 iul. 2012
1

Fiica de 19 ani a viceprimarului PSD din localitatea hunedoreana Vulcan a fost retinuta, luni, pentru 24 de ore, ea fiind cercetata pentru corupere de minori intr-un dosar in care, in urma cu cateva zile, un politist a fost arestat pentru act sexual cu minori si corupere de minori.

Surse judiciare au declarat ca Mihaela Stoica, fiica viceprimarului din Vulcan, judetul Hunedoara, a fost retinuta, luni, pe 24 de ore, pentru corupere de minori.

Fata este cercetata inr-un dosar in care un politist din Vulcan a fost arestat, saptamana trecuta, pe 29 de zile, acuzat de act sexual cu un minor si corupere de minori. Aceleasi surse judiciare sustin ca, in cazul tinerei va fi propusa, marti, arestarea preventiva.

Mihaela Stoica a fost cercetata pana luni in stare de libertate, aceasta sustinand examenul de bacalaureat, pe care l-a absolvit cu media 7,30, fata fiind absolventa a Grupului Scolar „Mihai Viteazu” din Vulcan.

Procurorii hunedoreni declarau, saptamana trecuta, la momentul retinerii politistului, ca agentul intretinea relatii sexuale cu un baiat minor, „fiul unui angajat al Primariei din Vulcan (viceprimarul Angela Stoica – n.r.), in timp ce o tanara filma momentele sexuale”.

La iesirea din sala de judecata a Judecatoriei Petrosani, politistul Adrian Sucila le declara jurnalistilor ca a primit mandat de arestare, dar ca nu exista probe care sa sustina acuzatiile din dosar.

Avocatul acestuia, Daniel Tomescu, declara ca in dosar exista o serie de interceptari telefonice.

Potrivit unor surse judiciare, acuzatia de furt se referea la faptul ca politistul i-ar fi sustras tatalui baiatului cu care avea relatii sexuale suma de 500 de euro.

Aceleasi surse declarau atunci ca in acest dosar, alaturi de politist, este cercetata in stare de libertate si o tanara de 19 ani, despre care purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Hunedoara, Adina Velescu, spunea ca este fata unui angajat din Primaria Vulcan.

Surse judiciare sustineau ca este vorba despre fiica viceprimarului din localitate, Angela Stoica.

Potrivit acelorasi surse, casa politistului si cea a viceprimarului din localitate, Angela Stoica, au fost perchezitionate si din cele doua imobile perchezitionate au fost ridicate documente, mai multe calculatoare si laptopuri, aparate foto, discuri si alte unitati de stocare.

Sursele citate afirmau ca minorul abuzat de politist ar fi fiul viceprimarului din Vulcan, Angela Stoica, iar la abuz ar fi asistat si fiica viceprimarului.

Viceprimarul Angela Stoica, reales recent in functie, sustinea ca este vorba despre un dosar cu tenta politica, acuzatiile fiind „nefondate”.

Stoica spunea ca politistul avea grija de cei doi copii ai sai si ca se ocupa de educatia acestora, plimbandu-i pe la manastiri si insotindu-i indeaproape in oras.

Sursa: realitatea.net





Adauga un comentariu