National

Fiica lui Adriean Videanu, gata sa faca un pas mare

Publicat: 19 nov. 2014

Diana Videanu munceste zi lumina in vacantele de vara pe care le petrece alaturi de parintii sai, Miorita si Adriean Videanu, in birourile companiei Titan Mar din vestul Capitalei.

In restul timpului, studenta in varsta de 21 de ani locuieste la Londra, unde invata sa inteleaga cum se face business din 2012. Tot pentru administrarea afacerilor se pregateste si fratele ei mai mare, Andrei, care studiaza in SUA, la George Washington University, scrie businessmagazin.ro.

Citeste si Videanu, intre abuz in serviciu si subminarea economiei de stat

Diana Videanu va absolvi in 2015 University College London, urmand ca apoi sa aleaga daca se vor implica si va gestiona afacerile familiei: Marmosim, cel mai mare producator de piatra naturala, si Titan Mar, compania care o prelucreaza si o comercializeaza.

Citeste si Oamenii din jurul lui Traian Basescu au devalizat Romania. Iata doar cateva din cazurile

Diana Videanu nu a luat o decizie ferma. „Pana acum am participat la implementarea unor proiecte care m-au ajutat sa-mi validez in practica multe dintre cunostintele teoretice insusite la curs. Am ales ca subiect pentru lucrarea de licenta un proiect de CSR, customizat pe Titan Mar, cu o baza de date reale, cu aplicabilitate si, sper eu, cu rezultate dupa implementare. Poate fi un inceput pentru cariera mea la Titan Mar sau poate voi opta pentru un start-up. Nu am facut o alegere pana in acest moment“, spune Diana Videanu.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu