National

Fiica lui Bercea Mondial, DEZVALUIRI depre banii pentru Mircea Basescu

Publicat: 19 iun. 2014
1

Izaura, fiica lui Bercea Mondial, vrea sa-si recupereze banii pe care i-a dat pentru a-i scoate din inchisoare pe tatal si pe fratele sau. Izaura Anghel sustine ca l-a avertizat pe Mircea Basescu asupra existentei inregistrarilor, dar acesta le-a ignorat.

„L-a inregistrat fratele meu Florin pentru ca si-a pierdut increderea. Daca a vazut dupa un timp ca nu a facut nimic, l-a inregistrat si daca nasul nu ne facea noua flagrantul ala poate nu iesea atata scandal„, a declarat Izaura Anghel.

Citeste si BREAKING NEWS – Mircea Basescu, RETINUT de DNA pentru trafic de influenta

Fiica lui Bercea Mondial spune ca i-a dat fratelui presedintelui 600.000 de euro pentru libertatea tatalui si fratelui sau, inchisi pentru tentativa de omor si complicitate la tentativa de omor.

„A recunoscut in filmare ca a primit 250.000 si ceilalti nu stiu ce a facut cu ei. Ca i-a dat lui Traian, ca i-a dat lui Capatana nu stiu, noi i-am dat banii. A spus sa ii dam banii lui Marian Capatana ca sa poata sa umble dupa tata, 600.000 de euro”, a spus Izaura Anghel.

Citeste si Traian Basescu, in lacrimi: Nu am intervenit pentru sprijinirea domnului Sandu Anghel

Ea spune ca a decis sa faca publica intelegerea cu Mircea Basescu dupa arestarea sotului sau. „Barbatul meu e arestat pe nedrept, i-a facut flagrantul. El in momentul in care i-a dat banii, a fost arestat in penitenciarul Severin. Ne-am dus ‘Nasule, da-ne banii ca n-avem din ce sa traim’. El a spus ‘Vi-i dam, dar nu acum, ca nu avem’. Nasul stia si de filmari. ‘Nasule, ia stickul asta de la mine si uite ce ai facut. Daca nu-mi dai banii, aude tara noastra’, asa i-am spus. Stia ca exista filmarea, dar el a crezut ca nu le dam. Nu le dadeam daca el nu-mi facea mie flagrant si-mi aresta barbatul pe nedrept, noi nu faceam asa ceva”, a conchis Izaura.

Citeste si Mircea Basescu, santajat – Ce spune seful SRI

Adauga un comentariu