Cancan ultimă oră

Fiica lui Connect-R a fost la un pas de moarte: „I-a scăzut imunitatea, era intubată”

Publicat: 22 iun. 2022
Connect-R cu ochelari la ochi
La doar un an, Maya, fiica lui, a fost la un pas de moarte

Connect-R ne numără printre puținii artiști care au reușit să separe cu brio viața publică de viața privată. Acesta nu a fost niciodată adeptul scandalurilor și nu i-a plăcut să iasă în evidență cu problemele personale. Singurul moment în care artistul își deschide sufletul este atunci când participă la podcasturi.

Connect-R este mereu cu zâmbetul pe buze și emană pozitivism. Artistul și-a cucerit de-a lungul timpului fanii cu felul lui de a fi, dar și cu sinceritatea de care dă dovadă. De multe ori, Connect-R a subliniat că nu există viață perfectă nici în cazul artiștilor. Ba mai mult, pot exista momente în care întreg Universul să ți se dea peste cap.

Maya îi calcă pe urme lui Connect-R

Connect-R nu are doar o carieră fascinantă, ci și o familie superbă. Artistul a fost căsătorit cu Misha, dar, din păcate, la un moment dat, s-a ajuns la divorț. Cei doi s-au despărțit pe cale amiabilă, iar acum sunt cei mai buni prieteni. Artiștii fac sacrificii de dragul Mayei și se implică activ în educarea și creșterea micuței.

Cei care îl urmăresc pe Connect-R, sigur au observat cât de topit este după fiica lui. „Relu”, așa cum îi spun prietenii, are o relație specială cu familia lui, dar și cu Dumnezeu. Artistul se simte foarte apropiat de divinitate, mai ales de când a trecut printr-un episod extrem de trist.

Fiica lui a fost la un pas de moart

La doar un an, Maya, fiica lui, a fost la un pas de moarte. Atunci, Connect-R și-a găsit refugiul în credință, mai ales că a fost la un pas de depresie.

„S-a îmbolnăvit de la un vaccin. Când a făcut vaccinul de 1 an, pe fondul unei otite, i-a scăzut imunitatea aproape de 0. Era intubată, ne-a nenorocit. Atunci, practic, a început momentul meu de despresie. Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu. Asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat. Am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru”, a spus Connect-R în podcastul părintelui Visarion Alexa.
Adauga un comentariu