Mozaic muzical

Fiica lui Doru Gușman, despre Petrica Mâțu Stoian. Ce dezvăluiri a făcut aceasta despre tratamentul pe care îl urma artistul

Publicat: 12 nov. 2021
Colaj cu Petrica Matu Stoian
Andreea, fiica lui Doru Gușman, a vorbit despre Petrica Mâțu Stoian

Fiica lui Doru Gușman, impresarul artistului, este medic de profesie. Andreea a vorbit la România TV despre tratamentul pe care l-a urmat Petrica Mâțu Stoian în clinica din Reșița. Terapia din camera hiberbara a fost dur criticată după tragicul eveniment care a avut loc.

Cântărețul de muzică populară urma un tratament post-COVID la o clinică privată din Caraș-Severin, însă starea lui de sănătătate s-a deteriorat rapid. Tușea cu sânge, iar sâmbătă dimineață a fost transportat la Spitalul de Urgență din Reșița acolo unde s-a și stins din viață.

Fiica lui Doru Gușman, despre tratamentul urmat Petrica Mâțu Stoian

Andreea, fiica lui Doru Gușman, a menționat că artistul utiliza foarte mult rețelele de socializare, iar primul semn că ceva nu era în regulă a fost atunci când artistul nu a fost activ timp de 50 de minute.

”Telefonul, el stătea non-stop pe rețelele de socializare am văzut că nu a fost activ între 16:30 și 17:21 în ziua cu tratatmentul respectiv. Am căutat să fac print-screen să arăt că nu a fost activitate în perioada aceea. Prima dată, medicii de la clinică au spus că tratamentul a durat 15 minute, acum au spus 75 de minute. Am găsit o conversație în care a spus că a intrat în cameră „Iată că au venit să mă ia să mă bage în cameră”, a declarat fiica impresarului.

Totodată, aceasta a mai precizat că nimeni nu a cerut telefonul artistului spre a-l analiza.

”Nu a sunat niciun anchetator să ceară telefonul, nimeni nu s-a gândit. Eu sunt cea care îi făcea configurări pe telefon, eu îi știu toate parolele. Nu putea nmeni să intre în telefon pentru că era parolat .

Eu știam că l-au luat și m-am uitat în telefon, de asta am vrut să văd că are o perioada foarte mare în care nu a fost activ pe telefon, între 16:30 și 17:21. Nu l-a convins nimeni! Într-o seară îmi trimitea site-ul. Ia uite ce minunat e aici!”, a menționat Andreea Gușman, scrie România TV.

Andreea spune că tatăl ei a spus o prostie

”Vă trimit toate conversaţiile mele despre COVID-19. Tati a spus o prostie că i-a mărit doza de simtrom, nu e adevărat. Acum două săptămâni. Eu am fost cu dânsul la doctor şi pentru că şi-a făcut un set de analize, i-au ieşit foarte proaste. Ne-am dus pentru că simţea că e iar în fibrilaţii. A fost de două-trei ori în fibrilaţie şi l-a scos din fibriliaţi. I-au înjumătățit doza de Sintrom (anticoagulant)

Într-o zi lua jumătate, într-o zi lua un sfert. Apoi a luat mai puțin, i-au dat doar un sfert și în următoarea zi jumătate dintr-un sfert. Noi ne-am dus cu un INR de 7. Are două seturi de analize în două săptămâni, are două EKG-uri și i-a făcut bine tratamentul, INR-ul a scăzut la 2 cum îl are în mod normal.

A făcut tratament, a fost în 2019. A trecut, era sănătos. A făcut anul acesta CT. Am făcut acel CT. Nu mai aveam nicio investigaţie din iunie. Vă trimit print screen în care îmi spunea că cât de minunat de la această clinică. Întâi consultaţi-l pe medicul Militaru şi pneumologul şi după vă duceţi. Publicitatea! Îi apar tot felul de prostii pe Facebook.”, a declarat Andreea Gușman, fiica impresarului lui Petrică Mâțu Stoian.

Comentarii
  • Si daca tot ii controla telefonul a sters si mesajele si pozele deocheate cu maica-sa Gusmana decedata? O familie de moralitate indoielnica, dupa ce l-au despartit de nevasta, l-au facut sa cumpere casa pe numele lor si Gusmanca l-a incalecat de-a binele cu bunavointa sotului impresar. Un menage a trois. Ce sot e ala sa-si lase nevasta sa cunune si sa boteze cu altu, sa mearga in statiune cu altu ? I-au mancat banii si impresaru cu nevasta din acte si fetele lor.Niste nerusinati. O gramada de bunuri si imobile sunt pe numele lor.

  • Petrica era sanatos psihic ,era bani lui si ia cheltuit cum a vrut el . Acum vreti sa aruncati cu mizeri in viata lui doar pt avere .Aratati la fam lui ma refer ca sunteti de buna credinta si nu aruncati in ceia ce el a dorit chiar si daca era adevarat ce se spune ,totusi eu nu cred . FAM lui ce stia despre el de cite ori au vb despre boala lui despre viata lui Ginditiva ca este viata lui si cariera lui acum discutata .intelegetiva si nu ajungeti sa va certati . FACETI CE TREBUIEPT SUFLETUL LUI SI FITI UNITI PT MEMORIA LUI UN ARTIST DESAVIRSIT ,DUMNEZEU SA IL IERTE

  • Rușine, celor care au profitat de buna credință a acestui mare artist. Trebuie respectat pentru tot ce a fost frumos în viata lui. Rușine celor care acum îl comentează.
    Dumnezeu să-l odihnească în pace și liniște.

Adauga un comentariu