Stiri si curiozitati

“Fiica lui Maurice Munteanu”, marea enigmă din viața designer-ului

Publicat: 22 apr. 2021
Maurice Munteanu cu o foarfeca in mana cu o biblioteca pe fundal
Pe internet au aparut tot felul de zvonuri cu privire la faptul ca Maurice Munteanu ar avea o fiica

Internauții sunt extrem de curioși să afle cine este fiica lui Maurice Munteanu. Ei bine, în cele ce urmează, o să vă oferim cele mai interesante informații despre celebrul designer. Odată cu apariția la emisiunea “Bravo, ai stil!” de pe Kanal D, notorietatea acestuia a crescut.

Maurice este fashion editor la revista „Elle România” și unul dintre cei mai cunoscuți bloggeri de modă de la noi din țară.

Cine este fiica lui Maurice Munteanu?

Pe numele real Marius Munteanu, are vârstă de 42 de ani și nu este căsătorit. Acesta nu are niciun copil dintr-o relație anterioară și nici o fiica despre care s-a tot zvonit. Rafinatul designer este o persoana plină de umor, după cum îl descriu apropiații, și își asumă tot ce face.

Datorită meseriei sale a fost de multe ori blamat și i-au fost adresate injurii cu privire la orientarea sa sexuală. Cu toate acestea, Maurice este o persoană extrem de asumată și știe să gestioneze orice fel de situație.

Copilăria acestuia a fost una extrem de liniștită și nu a dus lipsă de nimic. În adolescență s-a bucurat de petreceri și vacanțe, părinții acestuia fiind genul de persoane mai petrecărețe.

Pe când era la liceu, Maurice a simțit că în viață sa se petrece o schimbare. Tot în aceeași perioadă a căpătat viciul fumatului pe care nu îl vede ca un act de laudă, ci mai degrabă imposibil de lăsat.

În adolescență era pasionat și de teatru, pe care l-a descoperit mulțumită mamei sale. Pentru o scurtă perioadă de timp a participat la Teatrul Studențesc Podul. Din nefericire, notele sale nu l-au avantajat și a fost nevoit să renunțe.

Maurice Munteanu este gay?

Fashion editorul a avut un schimb de replici tăioase cu Mihaela Rădulescu după ce prezentatoarea TV a lansat un atac dur la adresa homosexualilor. Totul s-a petrecut în anul 2015, iar Maurice Munteanu scria pe blogul său:

„Dragă Mihaela,

Te întrebi, poate, de ce simț nevoia să îți scriu. Hm, nici eu nu știu prea bine. Sau poate știu?

…Îmi aduc aminte că tu stăteai pe un scaun înalt, de bar, aveai un nas acvilin, perfect, forță, atitudine și nerv. Erai într-un grup de studenți greci. Iar mie, în epocă, îmi plăcea foarte tare de Kostas, student la medicină.

Kostas era bisexual, de o frumusețe care îți tăia respirația și extrem de disponibil. Ne-am mai întâlnit, ulterior, la Vox, la Bulandra (ciudat, nu?), la Keoke, la Martin etc. Bref, ne tot loveam unul de celălalt în toate locurile care atunci reprezentau ceva. Și tu, pentru mine, atunci, reprezentai ceva, o femeie puternică, asumată, cu o clădăraie de păr roșcat, neîmblânzit.

Cred că te asemănăm, cumva, cu Rebecca lui Daphne du Maurier.

Prea puțin contează ce s-a întâmplat între mine și Kostas. Contează, mai mult, cum ai involuat. Acum câteva zile m-ai făcut anormal. Ce înseamnă anormalitatea, Mihaela? Încercai să explici unei nații cu o istorie improbabilă care sunt reperele maternității, din punctul tău de vedere….”

Maurice Munteanu nu are nicio fiică și nici soție și a fost foarte vehement cu privire la referendumul pentru familie. Fanii modei îl pot vedea la emisiunea “Bravo, ai stil!” de pe Kanal D. Viața acestuia pare a fi una extrem de boemă și trăita la intensitate maximă.

Adauga un comentariu