Mozaic muzical

Fiica lui Nelu Ploieşteanu acuză medicii de la Floreasca: “O să le cer cât nu pot ei să dea…”

Publicat: 07 mai 2021
Fiica lui Nelu Ploieşteanu acuză medicii de la Floreasca pe care îi consideră vinovați moartea celebrului artist.

Fiica lui Nelu Ploieşteanu acuză medicii de la Floreasca pe care îi consideră vinovați moartea tatălui ei. Medicii spitalului unde Ploieşteanu a fost internat pentru COVID se fac vinovaţi de neglijenţă.

Fiica artistului, Aneta Ploieşteanu, spune că se va sfătui cu un avocat şi îi va da în judecată pe cei care l-au tratat pe marele artist.

Fiica lui Nelu Ploieşteanu acuză medicii

Nelu Ploieşteanu s-a stins din viață în urma infectării cu noul coronavirus. Artistul a fost internat la spitalul Floreasca, iar fiica acestuia spune că a primit un tratament inadecvat.

„Regret foarte multe că am avut încredere în medici. Am avut foarte mare încredere, mai ales în doctorul Ţincu. Am avut o încredere imensă, pentru că şi el îmi dădea speranţe şi îmi promitea că o să fie bine. Şi n-am cum să las lucrurile aşa.

Nu mi se pare corect ce s-a întâmplat. A fost o perioadă cu prea mult chin, şi pentru el, şi pentru noi. Au fost trei săptămâni în care tatăl meu a stat acolo. Dacă ar fi murit acasă, înconjurat de noi, poate nu mai aveam atâtea pe suflet. Mi-au spus că i s-au administrat foarte multe medicamente.

Am vorbit chiar şi cu domnul Alexe Ioan, din America. Îi mulţumesc pe această cale pentru că ne-a susţinut şi ne-a dat foarte multe informaţii. A sunat la spitalul Floreasca şi nu l-a băgat nimeni în seamă. În ziua în care tatăl meu a murit, am intrat în Terapie Intensivă.

M-am dus la un medic, să-mi spună situația lui reală. La un medic în care eu aveam încredere. Un om în vârstă, cu experienţă mare. Nu vreau să-i dau numele. Am intrat în Terapie Intensivă aşa cum mă vezi, ducându-mă în cabinetul acelui medic. În Terapie Intensivă nimeni nu purta mască.

Am să vorbesc cu un avocat, să mă sfătuiască în toate lucrurile astea. O să cer mai mult decât pot ei să îmi dea, pentru că tatăl meu n-a avut şi n-o să aibă preţ pentru mine. Este de neînlocuit”, a declarat Aneta Ploieşteanu pentru Antena 3.

Elena Mitriță face acuzații grave la adresa sistemului de sănătate

Elena Mitriţă, soția lui Nelu Ploieşteanu, a adus, într-o emisiune televizată, acuzații personalului medical care l-a îngrijit pe cunoscutul artist.

Aceasta spune că, în ciuda faptului că a dat șpagă în spital, infirmierele îl tratau „cu dispreț” pe Ploieşteanu. Mitriţă a mai acuzat faptul că la morgă personalul nu respecta regulile sanitare de care autoritățile „fac atâta caz”.

„Fiica mea dădea de fiecare dată pachetul şi câteva sute de lei infirmierelor să îl îngrijească. Iar ele au început să țipe la el. Vă spun, când l-am văzut cu oxigenul la gură, a plecat să îşi caute pastilele, nimeni nu l-a ajutat iar infirmiera a început să țipe. Mie mi s-a făcut rău, din cauza asta am ajuns la spital, nu am avut COVID”, a povestit soţia lui Ploieşteanu.

Fiica lui Nelu Ploieşteanu acuză medicii de la Floreasca pe care îi consideră vinovați moartea celebrului artist.
Adauga un comentariu