National

Fiica lui Nelu Ploieșteanu, declarații emoționante după înmormântarea tatălui: „Avem sufletul împietrit. Conştiinţa parcă nu mă lasă, că m-am lovit numai de pereţi”

Publicat: 08 apr. 2021
Nelu Ploieșteanu
Nelu Ploieșteanu

Aneta Gavrilă, fiica lui Nelu Ploieșteanu i-a oferit un interviu lui Mihai Gâdea în care a vorbit despre tristețea pe care o poartă în suflet după încercarea eșuată de a-și înmormânta tatăl creștinește și nu așa cum prevedea protocolul COVID, ca persoanele decedate să fie îngropate fără haine.

”Avem sufletul împietrit. Conştiinţa parcă nu mă lasă, că m-am lovit numai de pereţi. M-am lovit de pereţi în săptămâna asta. Am implorat să se facă ceva.

Am vorbit cu domnul Orban. M-a sunat dânsul, pentru că am făcut rost de numărul lui de telefon. I-am cerut să facă ceva, pentru că aşa după cum bine ştiţi şi dumneavoastră, tatăl meu…Eu abia acum am înţeles cine a fost tatăl meu.

Pentru mine a fost doar tata. Tata poate cânta la demnitari, cânta la oameni mari şi el a doua zi ne făcea să mâncăm. Ne punea masa, ne făcea el cu mâinile lui mâncare şi pentru noi era decât tata. Nu ne spunea niciodată la cine a cântat, sau cum a fost el apreciat. Niciodată nu vorbea lucrurile astea. A fost cel mai bun tată din lume pentru mine”, a povestit cu lacrimi în ochi, Aneta Gavrilă, fiica lui Nelu Ploieșteanu.

Restricţiile privind ceremonia de înmormantare a celor care au murit de COVID-19 au fost ridicate joi, dupa ce Antena 3 a cerut în mod repetat modificarea regulilor.

Reprezentanții cultelor s-au întâlnit joi cu ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, iar în urma discuțiilor s-a decis că cei care și-au pierdut viața în urma infecției cu SARS-CoV-2, vor putea fi înmormântați conform datinilor religioase.

Adauga un comentariu