Cancan ultimă oră

Fiica lui Nuțu Cămătaru, cucerește Dubaiul. Tatăl o veghează îndeaproape

Publicat: 09 feb. 2020

Fiica lui Nuţu Cămătaru a înnebunit Dubaiul, locaţia sa preferată. Oana se duce frecvent în Emiratele Arabe Unite, unde este trasă irezistibil de luxul orbitor pe care îl descoperă la fiecare pas. În această perioada, Oana a zburat din nou în Dubai, unde se bucură din plin de soarele orbitor. Într-una din zile, ea a plecat într-o croazieră pe un iaht privat, fiind îmbrăcată doar în costum de baie şi un şal străveziu de mătase.

Fiica lui Nuţu Cămătaru a înnebunit Dubaiul. A fost complimentată de amici

Ea s-a pozat în timpul ieşirii în larg, fiind complimentată de amici pentru felul în care arată. Oana este primul copil din mariajul lui Nuţu Cămătaru cu fosta sa soţie, Lidia. Tatăl ei a fost eliberat anul trecut din închisoare. La finalul lui 2017, Nuţu fost condamnat la 5 ani şi 5 luni de închisoare cu executare într-un dosar de infracţiuni de violenţă – şantaj, cămătarie, omor, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, dar a fost eliberat pe baza legii recursului compensatoriu.loading...

Comentarii
  • Cum sa castigi bani online. Da click si esti platit. bit.ly/750LEIpeZI
    Este posibil sa castigi bani doar prin click-uri pe internet. Vei castiga jumatate din salariul minim din Romania intr-o singura zi garantat. Este extrem de simplu. Daca nu crezi asta, intra aici bit.ly/750LEIpeZI si in doar 5 minute vei castiga undeva la 300-350 de lei. Este prea greu de crezut? MERITA SA INCERCI. DOAR CATEVA MINUTE, iar daca nu reusesti, comenteaza cu un screenshot in care iti arati dezamagirea. SUCCES!

Adauga un comentariu