Scena artistica din Romania

Fiica lui Radu Beligan a izbucnit in plans la o emisiune TV: „Simt ca este langa mine”

Publicat: 15 ian. 2018
3

Indragita actrita Lamia Beligan, fiica maestrului Radu Beligan, vorbeste cu lacrimi in ochi despre sentimentele pe care le are fata de tatal ei si despre felul cum ii simte prezenta in cele mai tensionate momente, in cadrul emisiunii ”Dincolo de aparente”.

Lamia Beligan se bucura de un succes enorm atat in tara cat si peste hotare cu piesa ”Vivien Leigh- ultima conferinta de presa” in care interpreteaza personajul principal. Actrita este convinsa ca succesul se datoreaza cumva si tatalui ei, maestrul Radu Beligan, pe care l-a simtit tot timpul alaturi de ea.

„Este un rol in care joc cu trupul si cu sufletul. A apucat sa vada o reprezentatie din spectacol. M-am bucurat foarte tare ca el m-a vazut si sunt sigura ca a fost mandru de mine, am fost fericita ca l-a vazut. Simt, da, simt ca este langa mine. Si ma gandesc la el, vorbesc cu el. Cred ca ma vegheaza de acolo de unde este. Tot rasunetul si succesul acestui spectacol simt cuiva ca i se datoreaza si lui”, marturiseste Lamia Beligan, cu lacrimi in ochi.

Tamara Buciuceanu, Draga Olteanu Matei si Rodica Popescu Bitanescu primesc indemnizatii de merit de 2.700 de lei. Cezara Dafinescu s-a revoltat ca nu se numara printre beneficiarii recompensei

Indemnizatiile de merit pentru personalitatile din lumea sportului, culturii si stiintei au starnit numeroase scandaluri. Atat Aimee Iacobescu, cat si Cezara Dafinescu s-au revoltat ca nu se regasesc pe listele privilegiatilor care primesc, lunar 2700 de lei.

Legea prevede ca indemnizatiile de merit se acorda pentru realizari deosebite si pentru recompensarea unei activitati de notorietate in domeniul culturii, stiintei si sportului.

Comisia nationala pentru acordarea indemnizatiei de merit este alcatuita din presedintele Academiei Romane, presedintii comisiilor de cultura si ai comisiilor de munca de la Senat si de la Camera Deputatilor, ministrul culturii si patrimoniului national, ministrul educatiei si cercetarii, ministrul tineretului si sportului, presedintii uniunilor de creatie recunoscute de Asociatia Nationala a Uniunilor de Creatie. Cuantumul lunar al indemnizatiei de merit este egal cu 3 salarii minime brute pe tara si este neimpozabil.
Adauga un comentariu