National

Fiica „mamei-record” implineste sapte ani. Vezi ce isi doreste de ziua ei

Publicat: 06 ian. 2012
1
In urma cu sapte ani, Adriana Iliescu soca opinia publica din Romania devenind mama la varsta de 66 de ani. Astazi, fetita ei Eliza asteapta cu nerabdare ziua de 16 ianuarie, cand va implini varsta de sapte ani.
Micuta nu-si doreste lucruri imposibile de ziua ei, fiind un copil indreptat mai degraba spre cunoastere decat spre joaca.
Din acest mortiv, ea i-a spus deja mamei sale ce cadou isi doreste: un dictionar de limba engleza. „Este pasionata de limba engleza. Ea si-a dorit un dictionar englez-roman pentru ca roman-englez are deja”, a declarat Adriana Iliescu potrivit Click!.
Petrecerea pentru ziua de nastere va avea loc la scoala unde invata micuta, desi pana anul acesta fiecare zi de nastere a gasit-o pe Eliza in spital, locul unde si-a serbat mereu ziua de nastere cu medicul care a ajutat la venirea ei pe lume.
„Eliza va petrece cu colegii ei de la scoala. Este mare acum si, daca pana acum profesorul Marinescu o invita la serbarea de la spital, acum, domnul doctor vine la ziua Elizei, pe 16 luna aceasta, la Scoala 164. Scoala are si un spatiu generos pentru after school si vom avea si muzica”, a mai spus mama fetitei.
Adriana Iliescu a devenit, pe data de 16 ianuarie 2006, cea mai batrana femeie din lume care a dat nastere unui copil. Ea avea atunci 66 de ani si 10 luni si a ramas insarcinata prin inseminare artificiala.
Adauga un comentariu