Scena artistica din Romania

Fiica marelui actor Dem Radulescu si-a uimit prietenii cu frumusetea sa: „M-am pierdut de minute bune in ochii tai! Matura, dar tanara, sigura pe tine, sofisticata! Intr-un cuvant, femeie!”

Publicat: 12 apr. 2018

Irina, fiica marelui Dem Radulescu, este actrita la Teatrul Mic.

Dem Radulescu, unul dintre cei mai mari actori de comedie ai Romaniei, a murit in anul 2000, la 68 de ani, atunci cand fiica sa, Irina, era doar un copil. Ulterior, Irina a devenit si ea actrita, in prezent activand la Teatrul Mic.

Irina este apreciata atat pentru talentul sau, cat si pentru expresivitatea privirii sale, care a fost pusa in valoare, recent, de o machieuza profesionista. Ochii albastri ai Irinei i-au extaziat pe amicii actritei. „O frumusete ireala!…Pur si simplu, splendida!! …M-am pierdut de minute bune in ochii tai. Draga mea, te imbratisez si iti trimit toate gandurile bune!”, au reactionat acestia.

Fiica lui Dem Radulescu s-a dus la un atelier terapeutic de automachiaj

Si machieuza si-a facut reclama cu make-up-ul aplicat Irinei. „Vino la atelierele mele terapeutice de automachiaj si vei avea parte de o experienta inedita: vei invata sa iti pui trasaturile in valoare, cum sa te machiezi corect si cu stil si vei cunoaste puterea EU-lui. Si EU am fost ca tine, iar terapia prin machiaj mi-a schimbat viata radical. Irina Radulescu, actrita la Teatrul Mic, a participat deja la atelierele organizate de mine”, a postat specialista in machiaj.

Octavian Ursulescu, despre starea de sanatate a lui Florin Piersic! Cum se simte actorul in varsta de 81 de ani

Despre Florin Piersic s-a tot zvonit in ultima perioada ca a obosit si ca nu sta bine la capitolul sanatate. Octavian Ursulescu nu a fost surprins avand in vedere ca actorul are 81 de ani.

Invitat recent la Vernisajul Expozitiei de Pictura “Bucurestiul de azi, Micul Paris de ieri” a artistului Zoltan Lorencz, ce avut loc la Teatrul de Revista “Constantin Tanase”, Octavian Ursulescu (70 de ani) ne-a acordat un interviu in care a vorbit despre generatia de aur a muzicii si teatrului, despre marile valori care s-au stins anul trecut.

Prezentatorul tv a facut lumina si-n cazul lui Florin Piersic, actor despre care se spune ca ar fi bolnav.

“Eu cred ca Florin Piersic este foarte bine avand in vedere spectacolele cu care colinda tara in permanenta. Sigur, la 80 de ani te poti gandi ca te mai doare un muschi, mai ai un junghi, te mai scoli dimineata cu o durere de cap, dar asta nu inseamna nimic. Eu sunt convins ca Florin Piersic, cum e tonic, si viguros, si dinamic, va trai 100 de ani. Mai mult decat Radu Beligan cu siguranta. Si va juca mult timp.

Probabil lumea o fi zis ca a fost un an blestemat, pe drept cuvant, pentru ca am pierdut multe valori si probabil o sa mai pierdem inevitabil pentru ca generatia de aur a muzicii si a teatrului, a filmului, se apropie de un final trist. Final trist pentru noi cei care ii iubim.
Adauga un comentariu