Eveniment-Social

Fiica unui important politician din Iasi se marita. Tatal a platit bani grei pentru marele eveniment

Publicat: 04 sept. 2015

@ Copilul unui celebru politician din Iasi se va casatori in aceste zile @ Totul a fost pus la punct in cele mai mici detalii, la eveniment urmand a participa sute de invitati @ Pentru petrecerea ce va avea loc la un local luxos din afara orasului, parintii copiilor vor scoate din buzunar sume colosale 

Peste cateva saptamani la Iasi va avea loc un eveniment monden de anvergura. Fiica unui personaj cheie din administratia ieseana va pasi in fata altarului alaturi de cel cu care a impartit un deceniu de viata. Sute de invitati sunt asteptati la nunta Alinei, fiica actualului prefect al judetului Iasi, Dan Carlan, cu Ovidiu Juverdeanu. Prefectul a fost socru mic acum cateva saptamani, dupa ce si-a condus la altar fiica vitrega. Acum, Dan Carlan va deveni din nou socru mic, insa de aceasta data isi va conduce la altar propriul copil. Alina Carlan si Ovidiu Juverdeanu s-au cunoscut acum zece ani, insa au decis sa faca pasul cel mare abia acum.

Evenimentul este unul pe masura asteptarilor, pentru ca totul s-a organizat in cele mai mici detalii. Petrecerea va avea loc la restaurantul „La Castel” de la Breazu, vineri, 18 septembrie. Aici, cel mai ieftin meniu pleaca de la 150 lei de persoana, iar la evenimentul familiei Carlan sunt asteptati cateva sute de oameni. Cununia religioasa a tinerilor insuratei va avea loc joi, 17 septembrie, la Biserica Vulpe din Sararie. Alina Gabriela Carlan, fata din prima casatorie a actualului prefect, a avut grija de afacerile familiei. Ea a fost cea care a administrat o gradinita deschisa de familie intr-un imobil din strada Vovidenie, in timp ce viitorul sot a lucrat pana acum circa patru ani la Administratia Bazinala de Ape Prut-Barlad, cand Dan Carlan lucra la Ministerul Mediului. Cuplul va avea doua perechi de nasi: Marius Stoian si sotia acestuia, alaturi de Florin Hozoc si consoarta sa.

Citeste si: Nunta fastuoasa in Iasi. Totul se invarte in jurul unui personaj important

Stoian este un apropiat al actualului prefect. El detine societatea Pro Ami’s Consulting SRL, firma ce a incheiat mai multe contracte de consultanta cu unele primarii din judet la indemnul prefectului. Celalalt nas, Florin Hozoc, a fost jurnalist iar in prezent se ocupa cu distributia de produse farmaceutice. Hozoc este un apropiat al secretarului de stat in economie, Maricel Popa, bun prieten cu Dan Carlan. Actualul prefect a mentionat ca nunta nu va fi una de fite si ca totul se va incadra intr-un buget normal.

„Vom avea invitati exclusiv din judetul Iasi. Nu recurgem la armamentul greu, nu va fi o nunta exagerata. Este dorinta copiilor ca totul sa se desfasoare normal. Vor participa colegi cu care am colaborat si lucrat in ultimii 15 ani din sectorul politic si administrativ. Vor fi prezenti primari din judet, directori, oameni care ne-au fost alaturi”, a mentionat prefectul Dan Carlan. Prefectul s-a ferit sa spuna cat l-a costat organizarea evenimentului, multumindu-se sa arate ca totul va fi contabilizat la final.

„Vom vedea a doua zi cat va costa. Va fi o nunta absolut normala, cine se asteapta la o nunta de fite se inseala amarnic. Vom avea un buget normal adaptat la numarul de invitati”, a adaugat Dan Carlan. In ceea ce priveste rochia pe care o va purta Alina Carlan, tatal ei nu a oferit prea multe detalii. Prefectul a mentionat insa ca fiica sa va imbraca o rochie facuta la comanda la un atelier din Iasi ce apartine unei prietene apropiate a proaspetilor insuratei.loading...

Comentarii
  • <>PRIN CE ESTE CELEBRU ACEST INDIVID IN AFARA CA POARTA NUMELE DE CARLAN ?ROMANUL SPUNE MAI CARLANE UNUI OM CARE NU STIE SA SE POARTE ASA CA ACESTINDIVID CARE ASTAZI ESTE PREFECT POARTA NUMELE DE CARLAN .NU A FACUT NIMIC CA SA FIE O CELEBRITATE DECAT CA E BAGAT IN POLITICA ASTA INSEAMNA CA STIE SA MINTA SI SA PROFITE DE MINCIUNILE SPUSE ALEGATORILOR .DA PROBABIL CA LA VOI ZIARISTII ASTA INSEAMNA CELEBRITATE .VAI DE VOI CU CELEBRITATILE VOASTRE .

  • Smenul este urmatorul, face nunta fiica, ii da taticul ei pe ascuns cateva ZECI/SUTE de MII DE EURO, apoi spune fiica ca are banii din darurile primite de la invitati…si uite asa se face spalarea de bani, din banii publici furati de Carlan, va face fiica „bani curati”

Adauga un comentariu