Cancan

Fiicele Danei Budeanu au avut coronavirus. Vedeta este de părere că asistăm la o manipulare prin care se încearcă reînchiderea unităților de învățământ

Publicat: 02 mart. 2021
dana budeanu in rochie pe strada
Chiar dacă nu s-a știut în spațiul public, fiicele Danei Budeanu au avut coronavirus

Chiar dacă nu s-a știut în spațiul public, fiicele Danei Budeanu au avut coronavirus. Deși au fost infectate cu temutul virus din China, cele două nu au avut vreun simptom și nimeni din familia lor nu a luat boala. Fetele vedetei au dezvoltat anticorpii specifici infectării, astfel că ea este de părere că cei mici nu transmit COVID-19 așa cum se spune iar prin acest lucru se încearcă o manipulare pentru a fi închise unitățile de învățământ.

Fiicele Danei Budeanu au avut coronavirus

Dana Budeanu a mărturisit că cele două fiice ale sale au fost infectate cu SARS-COV2 și că nu au transmis boala și restului familiei. Totodată, creatoarea de modă a precizat că fetițele ei au dezvoltat anticorpi, după ce au avut coronavirus și este de părere că cei mici nu răspândesc virusul mai departe, așa cum se spune. Drept urmare, Dana Budeanu crede că asistăm la o manipulare prin care se încearcă reînchiderea unităților de învățământ, informează Antena 3.

”Copiii mei au acești anticorpi, de unde? I-am verificat! De unde, când, cum? Eu sunt 100% că foarte mulți copii au. Eu nu am anticorpi și trăim în aceeași casă. Cum vă explicați? Pentru că acest virus nu are nicio treabă cu copiii. Se încearcă să se inducă o minciună. Îmi asum ceea ce spun: nu vă lăsăți manipulați de demența și de minciunile pe bandă rulantă cum că au apărut nu știu ce tulpini care vezi Domane atacă tinerii, etc. Ei pregătesc o vrăjeală că să închidă iar școlile” a povestit Dana Budeanu, la Antena 3.

Dana Budeanu: ”Este o crimă”

Dana Budeanu, despre care puțini știu că a avut o soacră celebră, consideră o crimă faptul că școlile au fost întrerupte pe parcusul unui an.

„De departe cel mai grav este ceea ce au pățit copiii noștri. Faptul că școala a fost întreruptă un an, ca nicăieri în lume. Vreau și eu să știu ce tribunal real ar trebui să judece autorii acestei crime” a mai spus Dana Budeanu.

De asemenea, creatoarea de modă consideră că trebuie ca cineva să plătească pentru faptul că școlile au fost închise, iar mulți copii nu au avut acces la școala online.

„A întrerupe procesul educațional definitiv un an. Nu s-a făcut școala o zi. Peste un milion jumtate de copii nu au avut acces deloc la școală online. Este o crimă. Nu există. Cine plătește pentru asta? Oamenii nici măcar nu fac apel la autorități. În ce să crezi? În cine? În Anisie? Copiii au fost ținuți degeaba în casă. Nu a existat niciun studiu. Că dacă ar fi existat, ar fi ținut toate țările. Sau nu ne mai luăm după ei acum? Că noi lumină luăm de la UE. Cine a decis închiderea școlilor în România? Nu avem un nume. Există un om care a zis asta. Care este peste prim-ministru. Cine hotărăște? Cine este peste prim-ministru? Ăștia pregătesc o vrăjeală ca să închidă iar școlile” a mai adăugat aceasta.

Dana Budeanu l-a prins cu minciuna pe Vlad Voiculescu

După izbucnirea incendiului de la Institutul ”Matei Balș”, Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății, a declarat că pacienții din instituție nu aveau nevoie de alte surse de încălzire aduse de acasă, deoarece era căldură în toate saloanele de la sistemul centralizat al Bucureștiului.

Cu toate acestea, concubina ministrului, de profesie jurnalistă, a povestit că mama acesteia a fost internată la Spitalul „Matei Balș” și i-a spus că în spital era frig. Astfel, Dana Budeanu l-a prins cu minciuna pe Vlad Voiculescu și a postat un mesaj pe o rețea de socializare, în care comentează declarația concubinei ministrului.

Adauga un comentariu