Magazin

Fiicele lui Demi Moore vor sa obtina un ordin de restrictie impotriva mamei lor

Publicat: 17 iul. 2012
1
Potrivit presei din Statele Unite ale Americii cele trei fiice ale actritei Demi Moore iau in considerare sa obtina un ordin de restrictie impotriva mamei lor. 
Se pare ca Rumer, Scout si Tallulah se afla in relatii tensionate cu mama lor, dupa ce aceasta incearca sa le contacteze in mod constant, dupa divortul ei de actorul Ashton Kutcher.
O sursa apropiata situatiei a declarat ca „Rumer, Scout si Tallulah iau serios in considerare sa obtina un ordin de restrictie impotriva mamei lor, pentru a o face sa nu le mai contacteze in mod constant. Acestea i-au spus foarte clar ca nu vor sa discute cu ea acum, dar Demi le suna incontinuu si le trimite e-mail-uri lacrimogene, implorandu-le sa o sune inapoi. Fetele s-au saturat de asta. Vor putina liniste si pace”. 
Potrivit presei fiicei lui Demi Moore, din casatoria acesteia cu actorul Bruce Willis, i-au spus mamei lor ca vor „putin distanta”, dupa ce au sustinut-o pe perioada divortului si cat aceasta a fost internata intr-o clinica de reabilitare. 
Adauga un comentariu