Eveniment-Social

Filarmonica „Moldova” din Iași – Stagiunea 2020 – 2021 – Concert Coral

Publicat: 16 feb. 2021
Filarmonica "Moldova" din Iași

Sâmbătă, 20 februarie 2021, ora 19,00 – Corul Academic „Gavriil Musicescu” al Filarmonicii “Moldova” Iași vă invită la un minunat concert coral ce va fi susținut în Sala Eduard Caudella – Casa Balș, sub bagheta dirijorului BOGDAN COJOCARU.

Programul va cuprinde lucrări de: G.P. da Palestrina, P. Passereau, O. di Lasso, C. Monteverdi, T.Morley, I. Vidu, Gh. Cucu, M. Negrea, Gh. Cojocaru, D.G. Kiriac, V. Spătărelu, S. Păutza, Al. Pașcanu, etc

Biletele se găsesc la Casa de bilete a instituției din str.”Cuza Vodă” nr.29.
Menționăm că vor fi respectate toate măsurile impuse de autorități privind combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2!
Relații la telefon: 0332 882 025

CCS Iași: Peste 40 de evenimente, 8 festivaluri, 10 expoziții de fotografie, pictură, grafică și desen, ce au adunat 230.000 de viziualizări în anul 2020

În cadrul primei conferințe de presă de anul acesta, directorul Casei de Cultură a Studenților din Iași, Bogdan Crucianu, a prezentat un raport de activitate al anului 2020, concursul de selecție a studenților în Consiliul de Administrație, noua sesiune de înscrieri la cluburile artistice și evenimentele care se vor desfășura în perioada imediat următoare.

„În anul 2020, Casa de Cultură a Studenților din Iași a prezentat publicului peste 40 evenimente culturale, 8 festivaluri, 10 expoziții de fotografie, pictură, grafică și desen, peste 30 de activități în parteneriat cu ligile studențești, instituții de cultură și structuri de tineret ce au adunat peste 230.000 de vizualizări”, a declarat Bogdan Crucianu, directorul Casei de Cultură a Studenților din Iași.

În anul 2021 v-am pregătit numeroase activități culturale care se vor desfășura în conformitate cu normele impuse de autorități pentru a preveni extinderea pandemiei de Sars-Cov-2. Astfel, vom lucra în baza a trei scenarii: evenimente cu public, care se vor desfășura în sala de spectacole sau în aer liber, fiind respectată distanțarea fizică, evenimente atât online, cât și cu prezență fizică redusă și evenimente organizate online care pot fi urmărite prin intermediul internetului.

Adauga un comentariu