Actualitate

Filiala PRM Iasi, DIZOLVATA. Vezi modificarile – UPDATE

Publicat: 15 iul. 2013
1

UPDATE 11:04 – Biroul Permanent al Partidului România Mare, cu adresa numarul 120 din 13 iulie 2013 a comunicat faptul ca „incalcarile grave ale articolului 30, literele a, b, c si d din Statutul PRM, hotaraste excluderea din PRM a domnului Lupuleasa Mihai, membru al organizatiei Iasi”, iar domnul Vasile Diacon este si ramane presedinte al Filialei PRM Iasi, ale carei documente vor fi semnate „doar de catre domnul Vasile Diacon”.

„Ni se comunica faptul ca toate documentele semnate de catre domnul Corneliu Vadim Tudor, dupa revocarea sa din functia de Presedinte, la data 15 iunie 2013, sunt lovite de nulitate absoluta. Diacon Vasile sustine ca „domnul Lupuleasa Mihai nu putea primi o functie de conducere deoarece nu are vechimea necesara, conform statutultui, toate actiunile sale neputand fi validate deoarece a fost exclus din partid pentru faptul ca a incalcat prevederile interne ale partidului. Atragem atentia membrilor nostri de partid sa nu cada in capcana intinsa de diversionisti si sa se concentreze asupra congresului legal convocat la Alba Iulia, in data de 27 iulie. Citand pe cineva voi spune si eu ca prin aceasta miscare, domnul CV Tudor „si-a batut ultimul cui in sicriul politic”, a declarat Vasile Diacon, presedintele Filialei Judetene PRM Iasi.

In urma unei hotarari din data de 6 iulie a membrilor Biroului Permanent al Partidului Romania Mare (PRM) Bucuresti, Biroul Executiv Judetean al Filialei PRM – Iasi a fost dizolvat. Totodata, actualul presedinte, Vasile Diacon, a fost exclus din partid, ca urmare a rezultatelor foarte slabe obtinute la ultimele alegeri.

Functia de presedinte interimar al Filialei Judetene PRM Iasi a fost ocupata de Dr. Mihai Lupuleasa, care va reorganiza filiala judeteana si va realiza lista cu delegatii care vor participa la Congresul PRM din data de 20 iulie, la Bucuresti.

Comentarii
 • prm IASI NU EXISTA DECAT IN MINTEA LUI DIACON SI CEL MAI BUN EXEMPLU E REZULTATUL LA ALEGERILE LOCALE ..IASI-UL NU ARE DECAT 1 CNSILIER LOCAL SI ALA LA GRAJDURI … ASTA SPUNE CEVA NU ? FIRESTE ESTE SI VINA CELOR DE LA BUCURESTI DAR ATITUDINEA DE TIRAN CU MANUSI A LUI DIACON NU PUTEA SA ADUCA NIMIC BUN….OMUL LUI NICHITA A INGROPAT FILIALA LA IASI
  LA ALEGERILE PARLAMENTARE AU MUNCIT ZAMFIR SI LUPULEASA SI AU SCOS CEL MAI BUN PUNCTAJ DIN TOATE JUDETELE DIN MOLDOVA

 • Alaturi de domnul presedinte doctor Lupuleasa ! Trebuie sa progresam, tara are nevoie de oameni tineri care muncesc pentru partid, nu doar pentru interesele lor.
  A trecut vremea lui Diaconu, e nevoie de sange proaspat !

 • Felicitari pentru domnu Dr. Mihai Lupuleasa. Este un om care merita pe deplin aceasta functie binemeritata. In Targu Frumos este apreciat pe linie profesionala iar de cate ori a fost nevoie a ajutat multa lume aflata in suferinta, dar fara spaga.Speram ca din functia publica pe care a obtinut-o sa ajunga sa se implice tot mai mult in colegiul unde a fost votat.

 • Liderul PRM a semnat Deciziile de excludere din partid, pentru grave abateri de la Statutul formaţiunii, a unui număr de 14 foşti şefi de filiale. În capul listei proscrişilor se află Moş Tăgîrţă de la Suceava, Gh. Acatrinei, care, la cei 85 de ani ai săi, se ambiţiona să reformeze partidul (?!). În locul acestor zurbagii, cărora li se urîse cu binele, au fost numiţi preşedinţi interimari.

 • Vai de capul lor, niste neica nimeni . Ce rezultate ati avut bai acestia ? PRM-ul la Iasi a disparut total din 2005 de cand Anghel Stanciu si echipa sa ( Brezuleanu, Ivanciu, Popa , Cristian Stanciu, Iftimie, Luntraru , Laicu , Manolache, Lili Neculau, Dasu etc )au fost dati afara sau au plecat din proprie initiativa . Pai PRM-ul a incaput pe mana unor coate goale genHogea, Buzatu, Diacon , Curca, Radu , Apostolescu, Zaharia etc ( multi trecuti la cele vesnice )care nu au demonstrat nimic . Pai profesorul Stanciu a bagat din 1992 si pana in 2004 PRM-ul in CJ, CM, Camera Deputatilor, Senat , au avut functii de vicepresedinti la judet, municipiu etc . Ce rezultate au avut acesti trantori gen Diacon ori Lupuleasa ? Varza. Bai plecati dreacului acasa .

 • Afara cu Diacon!!!!nu s-a saturat sa fure si sa vanda sectiile de votare pt josnica suma de 20 de lei catre alte partide.dute Dm.Diacon si scrie-ti cartile si lasa tineretul sa isi faca treaba…nu mai poti trebuie sa intelegi odata.RESPECT PT DR.MIHAI LUPULEASA ca a avut sainge in instalatie sa te dea jos

 • IAŞI. Adevăraţii membri ai Partidului România Mare, Filiala Iaşi, mare parte fondatori, se desolidarizează de cei care au organizat aşa-zisa Plenară a Consiliului Naţional din data de 15 iunie 2013, considerînd-o ilegală şi susţin necondiţionat conducerea partidului de către preşedintele dr. Corneliu Vadim Tudor.

  Colonel (r) VIOREL ALBAN,

  Prim-vicepreşedinte al Filialei Iaşi a PRM

 • Pentru idiotii care sustin debarcarea lui Vadim.Sinteti prosti facuti gramada,Vadim poate desfiinta PRM-ul oricind,daca PRM-ul nu avea un lider ca Vadim disparea de mult de pe scena politica. Asa ca…ciocu mic.Voi sinteti ca niste ciini care va repeziti la beregata atunci cind sinteti in gasca dar fugiti cu coada intre picioare daca va ia cineva la intrebari unul cite unul.D-l Vadim ar trebui sa faca o selectie mai atenta caci gunoaiele sint multe.

 • asteptam cu nerabdare o decizie a tribunalului Bucuresti in legatura cu legalitatea functiei land-colonelului Vasile Diacon
  exista un dosar de urmarire penala pentru fals si uz de fals pe numele acestuia … doar o minune sau apropierea sa de SRI pot sa il scape de un proces

 • Il cunosc bine pe Diacon. Nu cred ca il poate „leza” ceva. E un tip de o duritate aparte. I se spune „dictatorul cu manusi de catifea”. Iti zambeste galant, dar te arde cand ti-e lumea mai draga. E un fin psiholog si se pricepe la oameni. Nu scapa vorbe fara acoperire. Se amuza colosal de prostia celor din jur, pe care-i lasa sa creada ca sunt inteligenti. Dispretuieste adanc incultura si mai ales pe agramati.
  Mie la suta are inalte academii securiste. Candva facea spionaj in Italia si prin Albania. Lucra diret cu Magureanu.
  Nu vede nimic, dar observa absolut totul. Al dracului de… zambet…

Adauga un comentariu