Actualitate

Filmul complet al scandalului de la supermarket, unde un bărbat a fost încătușat după ce a refuzat termoscanarea la intrarea în magazin – VIDEO

Publicat: 21 mai 2020

Noi imagini apar după scandalul de miercuri de la un supermarket din Capitală, acolo unde un bărbat a făcut scandal, după ce a refuzat să fie termoscanat la intrarea în magazin. Paznicii au chemat polițiștii și a fost nevoie de 3 echipaje pentru ca omul să fie încătușat și să fie dus la secția de poliție.

”La data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, la momentul în care poliţiştii le-au solicitat să se legitimeze, persoanele au refuzat, au devenit recalcitrante şi au manifestat un comportament agresiv, fapt pentru care au fost imobilizate şi conduse la sediul subunităţii de poliţie.

”Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Pe durata stării de alertă, persoanele sunt obligate să poarte mască de protecţie în spaţiile închise, iar accesul în magazine, instituţii şi alte locaţii închise se face după ce se măsoară temperatura.
Comentarii
  • A vrut şi nea Caisă ăsta, să apară ca un „erou” la TV si pe internet, să vadă nepoţii lui, peste ani, ce tare e el in clanţă ! Dacă nu vrei să te supui controlului, nu intri în magazin. Punct. Ce atâta circ !?

  • Daca prostia ar durea ar racni lumea pe strada.Sant curios daca erau la eroport tot asa faceau circ,asa i cand stai pe latrina si casti gura la zgadea & CO

  • Daca ma aflam acolo, as fi ajutat politistii sa-i ia mai repede si sa-i duca …la dracu! Adica vin trei dobitoci si nu se supun unor reguli, care mi-ar fi pus si mie viata in pericol…Ca asa gandesc ei! Sa-si cumpere de la coltul strazii, daca nu se adapteaza regulilor impuse de medici!

  • Tîmpenia nu este o farsa.Ce bine ar fi ca atunci cand omul este prost sa stea acasa.Vad ca multe persoane se leagă de faptul că termoscanarea este ilegală,oare.Ma intreb este cineva care poate spune că a fost luat de pe strada sa i se faca termoscanarea.Cei care își iau temperatura acasa o fac legal sau cei care isi controlează glicemia,sunt specialiști? Dacă nu vrei sa ti se ia temperatura nu merge la acel super market pentru ca acolo sunt niste reguli,făcute sa-i apere pe cei care respecta acele reguli si nu vor sa fie infectati de niste idioți. Daca prostia ar durea ce de lume ar tipa.

Adauga un comentariu