Magazin

Filmul horror „It Capitolul 2″, pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend. Patru debuturi in top 10

Publicat: 17 sept. 2019

Filmul horror „It Capitolul 2/ It Chapter Two” s-a mentinut pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend, unde patru lungmetraje au debutat intre primele zece locuri. In al doilea weekend de la debutul pe marile ecrane romanesti, continuarea „It” a fost vizionata de 28.803 spectatori si a generat incasari de 597.402 lei, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia. Din distributie fac parte James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Skarsgård, Bill Hader, Finn Wolfhard, Sophia Lillis si Jake Weary.

Filmul horror „It: Chapter Two”, in fruntea box office-ului nord-american cu incasari de peste 90 de milioane de dolari

Filmul de actiune „Cod rosu in serviciile secrete/ Angel Has Fallen”, cu Gerard Butler si Morgan Freeman in distributie, s-a mentinut pe pozitia secunda dupa ce, in al treilea weekend de la premiera romaneasca, a generat incasari de 324.972 de lei si a fost vizionat de 14.874 de spectatori. Animatia „O belea de catel/ Trouble” a debutat pe locul al treilea in top, cu incasari de 297.732 de lei si 15.550 de spectatori. Spinoff-ul „Furios si iute: Hobbs & Shaw”, cu Dwayne Johnson, Jason Statham, Idris Elba si Helen Mirren in distributie, a coborat un loc, pana pe patru. Filmul a generat, in al saptelea weekend de la debut, incasari de 190.123 de lei si a fost vizionat de 7.904 de spectatori.

Lungmetrajul de actiune „La Gomera”, regizat de Corneliu Porumboiu, a debutat pe locul al cincilea in clasament, cu 11.087 de spectatori si incasari de 183.061 de lei. Filmul, propunerea Romaniei pentru o nominalizare la Oscar 2020, ii are in distributie pe Vlad Ivanov, Catrinel Marlon, Rodica Lazar si Agustí Villaronga. Pe locul al saselea, in coborare doua pozitii, s-a clasat „A fost odata la… Hollywood/ Once Upon a Time in… Hollywood” al lui Quentin Tarantino, cu Leonardo DiCaprio si Brad Pitt in distributie. In al cincilea weekend de la premiera romaneasca, lungmetrajul a fost vizionat de 7.449 de spectatori si a generat incasari de 169.549 de lei.

„Downton Abbey”, lungmetraj adaptat dupa serialul omonim, a debutat pe locul al saptelea. Filmul regizat de Michael Engler a generat incasari de 165.072 de lei si a fost vizionat de 7.761 de spectatori. Animatia „Aventura in natura/ The Big Trip” a coborat trei pozitii, pana pe opt. In al treilea weekend de la debut, a generat incasari de 120.352 de lei. Drama „The Goldfinch: Iluzia Libertatii”, cu Nicole Kidman in distributie, a debutat pe locul al noulea, cu incasari de 76.413 lei si 3.689 de spectatori. Regizat de John Crowley, filmul este o ecranizare a romanului omonim scris de Donna Tartt, premiat cu Pulitzer si medalia de excelenta „Andrew Carnegie” pentru fictiune. Filmul de animatie „Angry Birds: Filmul 2/ The Angry Birds Movie 2" a coborat trei locuri, pana pe zece, dupa ce, in al saselea weekend de la premiera, a fost vizionat de 3.128 de spectatori si a generat incasari de 67.864 de lei.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit