Magazin

Filmul „John Wick 3: Razboi total”, incasari de peste 1,2 milioane de lei

Publicat: 21 mai 2019
1

Filmul „John Wick 3: Razboi total”, incasari de peste 1,2 milioane de lei la debutul pe marile ecrane romanesti
Lungmetrajul „John Wick 3: Razboi total/ John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, cu Keanu Reeves si Halle Berry in distributie, a debutat pe primul loc in box office-ul romanesc de weekend, cu incasari de peste 1,2 milioane de lei. Cel de-al treilea film al francizei „John Wick”, regizat de Chad Stahelski, a generat incasari de 1.266.425 de lei si a fost vizionat de 58.804 spectatori, potrivit cifrelor oferite News.ro de Cinemagia.

Lungmetrajul „John Wick: Chapter 3 – Parabellum”, debut pe primul loc in box office-ul nord-american

Filmul „Razbunatorii: Sfarsitul jocului/ Avengers: Endgame”, al patrulea si ultimul al francizei, a coborat, dupa trei saptamani petrecute in fruntea topului, pe locul al doilea, cu incasari de 446.724 de lei. Comedia „Ticaloasele/ The Hustle”, cu Rebel Wilson si Anne Hathaway in distributie, a coborat un loc, pana pe trei, dupa ce, in al doilea weekend de la premiera, a generat incasari de 446.664 de lei. Animatia „Parcul de distractii/ Wonder Park”, pentru care si-au imprumutat vocile, intre altii, Jennifer Garner, Ken Hudson Campbell, Kenan Thompson, Mila Kunis si John Oliver, s-a mentinut pe pozitia a patra in box office-ul romanesc de weekend, dupa ce a fost vizionata de 5.540 de spectatori si a generat incasari de 108.907 lei.

Lungmetrajul SF „Focviu/ Brightburn”, cu Elizabeth Banks, Meredith Hagner, Matt Jones, David Denman si Jackson A. Dunn in distributie, a coborat doua locuri, pana pe cinci, cu 5.202 spectatori si incasari de 102.471 de lei. Animatia „Papusi in bucluc/ UglyDolls”, despre prietenia adevarata si importanta de a fi tu insuti, a urcat un loc in clasament, pana pe sase, dupa ce, in al doilea weekend de la premiera, a fost vizionata de 5.224 de spectatori si a generat incasari de 94.301 lei. Pe locul al saptelea a debutat comedia „Un detectiv afemeiat/ Nicky Larson et le parfum de Cupidon”, regizata de Philippe Lacheau, care joaca si rolul principal. Filmul a generat incasari de 77.941 de lei si a fost vizionat de 3.763 de spectatori.

Povestea de dragoste „La cinci pasi de tine/ Five Feet Apart”, care ii are in rolurile principale pe Cole Sprouse si Haley Lu Richardson, a coborat trei locuri in top, pana pe opt, dupa ce, in al treilea weekend de la lansare, a fost vizionata de 3.371 de spectatori si a generat incasari de 64.865 de lei. Thrillerul biografic „Extrem de pervers, socant de violent si diabolic/ Extremely Wicked, Shockingly Evil, and Vile”, regizat de Joe Belinger, cu Lily Collins, Zac Efron, Angela Sarafyan si James Hetfield in distributie, s-a clasat pe pozitia a noua, in coborare trei locuri. In al treilea weekend de la debut, a fost vizionat de 2.026 de spectatori si a generat incasari de 43.769 de lei. Pozitia a zecea in clasamentul romanesc a fost ocupata de thrillerul horror „Blestemul femeii care plange/ The Curse of La Llorona”, regizat de Michael Chaves. In coborare un loc, filmul a fost vizionat, in al cincilea weekend de la premiera, de 1.765 de spectatori si a generat incasari de 37.982 de lei.

Adauga un comentariu