Sport

Final 4 pentru Champions League și Europa League! Spaniolii au dezvăluit planul UEFA pentru finalul sezonului

Publicat: 20 mai 2020

Ultimele patru formații rămase în Champions League vor disputa un Final 4 la Istanbul, orașul care a fost desemnat să găzduiască finala

UEFA ar fi decis cum se va desfășura finalul sezonului 2019/2020 pentru Champions League și Europa League.
Conform AS, partidele rămase se vor disputa într-o singură manșă. Mai mult decât atât, ultimele patru formații rămase în Champions League vor disputa un Final 4 la Istanbul, orașul care a fost desemnat să găzduiască finala. Conform sursei citate, UEFA va anunța oficial aceste reglementări pe 17 iunie, după următorul Comitet Executiv.
Meciurile din cupele europene ar urma să fie reluate pe 6 august. Pentru moment nu se știe exact unde se vor disputa partidele din sferturile de finală, dar UEFA nu consideră acest lucru o problemă. Mai mult ca sigur nu vor exista spectatori în tribune, astfel că nicio echipă nu va beneficia de avantajul propriilor suporteri.

Ce echipe au rămas în Champions League

În optimile Champions League mai sunt de disputat partidele retur pentru Bayern Munchen – Chelsea, Manchester City – Real Madrid, Juventus – Lyon și Barcelona – Napoli.
S-au calificat în sferturile Champions League următoarele: RB Leipzig, Atalanta, PSG și Altetico Madrid.
UEFA speră ca până la 1 august să fie terminate întrecerile interne, astfel încât Champions League și Europa League să se desfășoare fără întrerupere.
Adauga un comentariu