Actualitate

Final de emotii pentru candidatii la Admiterea 2019 la UMF Iasi. Rezultatele la testul grila

Publicat: 24 iul. 2019

Ieri, 24 iulie 2019, Universitatea de Medicina si Farmacie (UMF) Iasi "Grigore T. Popa" a derulat Testul Grila in baza caruia s-a facut selectia viitorilor studenti. Cum trebuiau rezolvate testele de ZECE, dar si rezultatele candidatilor urmeaza sa fie publicate AICI: https://www.umfiasi.ro/ro/admitere/program-de-licenta/Pagini/concurs-de-admitere.aspx.

AICI REZULTATEL UMF!!!

BREAKING NEWS! S-au afisat rezultatele ADMITERE UMF 2019

 

In total, pe institutie si la toate cele patru facultati au fost depuse 2.380. La Facultatea de Medicina, specializarea Medicina, concurenta pe un loc bugetat a fost de 3,71 pe loc, la specializarea Asistenta Medicala Generala, de 6,84 pe loc, la Nutritie si Dietetica, de 1,17, la Facultatea de Medicina Dentara, specializarea Medicina Dentara, de 3,64, iar la Tehnica Dentara, de 2,79 pe loc.

Vezi si: Rezultatele FINALE la admiterea 2018 la UMF Iasi. Vezi care au fost primele si ultimele medii de intrare

La Facultatea de Farmacie, specializarea Farmacie, concurenta a fost 0,94 pe loc, iar la Facultatea de Bioinginerie Medicala, specializarea Bioinginerie, de 2,03 candidati pe un loc bugetat si la Balneo-fiziokinetoterapie si recuperare, de 2,62 pe un loc.

VEZI CUM TREBUIA SA REZOLVI TESTUL GRILA DE ZECE PENTRU ADMITEREA LA UMF IASI 2019

Candidatii din acest an la concursul de Admitere la UMF au avut la dispozitie 725 de locuri. Numarul de locuri cu taxa în lei a fost de 597. Studentii internationali au avut la dispozitie 624 de locuri pe cont propriu valutar.

Vezi si: 2055 de locuri pentru Admiterea 2019 la UMF Iasi

Disciplinele de concurs au fost urmatoarele: pentru specializarile Medicina si Medicina Dentara: Biologie clasa a XI-a (Anatomia si Fiziologia omului) – obligatoriu si Chimie organica sau Fizica – la alegere, pentru specializarea Farmacie: Chimie organica – obligatoriu si Biologie vegetala sau Biologie clasa a XI-a (Anatomia si Fiziologia omului) – la alegere, pentru specializarile Asistenta Medicala Generala, Tehnica Dentara, Nutritie si Dietetica: la alegere între Biologie clasa a XI-a (Anatomia si Fiziologia omului) sau Chimie organica, pentru specializarea Balneo-fiziokinetoterapie si recuperare, Biologie clasa a XI-a (Anatomia si Fiziologia omului), pentru specializarea Bioinginerie – la alegere între Matematica sau Biologie clasa a XI-a (Anatomia si Fiziologia omului). Ponderea subiectelor la prima vedere la concursul de Admitere, sesiunea iulie 2019, va fi de 50 la suta.loading...

Adauga un comentariu