Local

Final neasteptat in cel mai spumos proces de la Tribunalul Iasi

Publicat: 02 iul. 2012
1

Constantin Simirad, fostul sef al Consiliului Judetean Iasi, a pierdut procesul intentat impotriva lui Constantin Adascalitei, Victor Chirila si Relu Fenechiu. A fost unul dintre cele mai spumoase procese de pe rolul Tribunalului Iasi, avand in vedere ca toti cei implicati in aceasta poveste au facut un adevarat spectacol in sala de judecata, cu replici taioase si glume acide. Partea cea mai neasteptata a sentintei date ieri de Tribunalul Iasi este aceea ca Simirad a fost obligat sa-i platesca cheltuieli de judecata lui Relu Fenechiu in valoare de 5.000 lei. Aceasta suma ar reprezenta onorariul avocatului angajat de deputatul liberal. In actiunea depusa pe rolul Tribunalului, Simirad a aratat ca toti cei trei parati l-ar fi facut sa sufere ca urmare a unor declaratii publice. In acest context, seful CJ i-a dat in judecata pe toti si a cerut despagubiri in valoare de 600.000 de lei pentru ca, prin declaratiile lor, cei trei oameni politici i-ar fi afectat reputatia si demnitatea politica. Pentru a dovedi suferinta indurata, Simirad l-a adus ca martor pe Gheorghe Corjautanu, fostul director al Aeroportului Iasi. Pe de alta parte, vicepresedintii i-au propus ca martori pe fostul prefect Marius Bodea, in prezent seful Aeroportului, si pe consilierul judetean Cristian Stanciu.
„Din punctul meu de vedere, imaginea presedintelui CJ nu a fost deteriorata. Astfel de contre verbale sunt prezente în lumea politica, iar pe de alta parte îl vad pe domnul Simirad la fel de destins”, a precizat Marius Bodea, propus de Victor Chirila, atunci cand a fost audiat de judecatori. „Am avut si traume psihice din cauza declaratiilor facute de ei. Eu nu am fost de patru ani in concediu, iar ei nu fac nimic”, a sustinut fostul sef al CJ in fata judecatorilor.

Comentarii
  • D-l Simirad, FOSILA, care a terorizat salariatii, sa mai stea si pe acasa. Oameni buni, acest IMBACSIT DICTATOR care,mirosea a BOSOROG, ne punea sa intram si sa iesim „pe baza de deget” din institutie, trebuia, de mult, sa plece. Asa ca, nea Costica, mai stai acasa si scrie-ti memoriile, ca, maine, poimaine iti CANTA PROHODUL! Pregateste-te!

Adauga un comentariu