International

Final tragic: O mireasa a murit cu o ora inainte de nunta

Publicat: 30 mart. 2012
1
Jemma Webb, in varsta de 32 de ani a murit chiar in ziua nuntii ei, cu 90 de minute pana sa devina sotia iubitului ei, Alex Bradford. Jemma si Alex s-au cunoscut in urma cu 9 luni.
Relatia lor a inceput ca pentru orice alt cuplu de tineri, insa, Jemma, ascundea un secret. In 2008 primise un diagnostic grav: cancer ovarian. Dupa operatie, tanara a inceput tratamentul cu chimioterapie si, aproape un an, Jemma a trait cu speranta ca va invinge cancerul.
In vara anului trecut, l-a intalnit pe Alex. Dar, la numai cateva luni, a aflat ca boala atacase ficatul si plamanii. Pus in fata acestei incercari, Alex a ales sa ramana alaturi de iubita lui in lupta cu cancerul. Au decis sa se casatoreasca pe 19 aprilie 2012, insa, la inceputul lunii martie, starea de sanatate a tinerei s-a deteriorat intr-un ritm accelerat.
Pe 16 martie, Jemma se simtea atat de rau incat familia s-a gandit sa decaleze nunta de pe 19 aprilie si au vorbit sa faca ceremonia chiar a doua zi, acasa. Totul era stabilit pentru 17 martie, la ora 16.30. 
Logodnicul Jemmei isi aminteste ca in acea dimineata erau amandoi fericiti si emotionati. In jurul pranzului, insa, Jemma a inceput sa se simta tot mai rau, iar in jurul orei 15.00, cu o ora si jumatate inainte sa spuna „Da!”, a murit inconjurata de logodnic si de familie.
„Pe parcursul bolii, Jemma a fost un exemplu pentru noi toti. Chiar si atunci cand unii renuntasera la speranta, ea a ramas puternica si increzatoare. Jemma a avut cancer, insa, cancerul nu a avut-o niciodata pe Jemma”, a mai spus Alex, logodnicul tinerei.
In cei trei ani si jumatate de lupta cu cancerul, Jemma Webb a organizat campanii importante pentru organizatia Eve Appeal, pentru strangere de fonduri in directia cercetarii cancerului ovarian. „Prima oara am intalnit-o pe Jemma in 2009, cand mi-a scris despre faptul ca multe femei nu stiu sa recunoasca simptomele asociate cancerului ovarian. Chiar daca se lupta cu aceasta boala, ne-a acordat un sprijin substantial in lupta noastra de a informa tinerele despre cancerul ovarian si pentru a strange fonduri de a finanta cercetarea in domeniu”, a spus si Liz Engel, de la Eve Appeal.
Sursa: evz.ro
Adauga un comentariu