Sport

Finala Trofeului Municipiului Iasi la tenis are loc astazi

Publicat: 15 aug. 2015
1

Astazi are loc finala Trofeul Municipiului Iasi la tenis organizata la arenele CFR. Turneul masculin din calendarul mondial ITF este organizat de CS CFR Iasi, in parteneriat cu Primaria Municipiului Iasi si FR Tenis, si are premii totale de 15.000 dolari.

Luni, 10 august, de la ora 12.00, la baza sportiva CFR Iasi a avut loc si conferinta de presa oficiala a competitiei, acolo unde, in prezidiul manifestarii au luat loc deputatul Sorin Iacoban, consilierul cu atributii de viceprimar Daniel Matasaru, supervisorul ITF Dan Nicolae, inspectorul Ionel Popa, directorul de turneu Vergil Aghion si tenismenul iesean Bogdan Ionut Apostol, legitimat la CSM Pascani. Intr-o manifestare coordonata de directorul sportiv si ofiterul de presa Dan Teodorescu, in sala s-au mai aflat tenismenii Petre Alexandru Luncanu, Sorin Rosca, Tudor Stefan Gheorghita, Andrei Murgeanu, Eric Adochitei-Pandelea, Vlad Stoica, Razvan Aghion, dar si antrenoarea Raluca Aghion, Vasile Botezatu si Lucian Mihalache.

Alaturi de tenismeni au fost si componentii echipelor de popice seniori si veterani CFR Olimpia ACB Iasi, mari iubitori ai sportului alb.

Adauga un comentariu