Eveniment-Social

Finalul ediției pilot a concursului BOOK MASTERS

Publicat: 02 dec. 2021
Finalul ediției pilot a concursului BOOK MASTERS
Finalul ediției pilot a concursului BOOK MASTERS

Ineditul concurs de reclamă de carte BOOK MASTERS a ajuns la finalul ediției pilot. Organizat de către Școala Gimnazială „Profesor Mihai Dumitriu” Valea Lupului, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași, Editura Polirom,  Agenția de publicitate September Media, Adservio, platforma educațională ASQ și Centrul lingvistic Twinkle Star,  concursul a adunat 50 de echipe din 34 de județe, totalizând 297 de elevi de gimnaziu.  Aceștia au citit cărțile din colecția Polirom Junior propuse de partenerul Editura Polirom și apoi au realizat o reclamă pentru una dintre cărțile alese.

În cadrul concursului au avut loc trei ateliere despre realizarea unei reclame, prezentarea cărților din concurs și jocul actoricesc în reclame, acest ultim atelier avându-l ca invitat pe actorul Pavel Bartoș.

Ultima etapă include decernarea Trofeului către echipa câștigătoarea, cea a Școlii Gimnaziale „Aron Vodă”, Aroneanu, care a întrunit cel mai mare număr de voturi acordate de juriul format  din profesori universitari de la UAGE,  specialiști în publicitate și editori de carte.

Trofeul este o adevărată operă de artă realizată de artistul plastic Cătălin Aprofirei.

Festivitatea de premiere va avea loc vineri, 3 decembrie 2021, ora 16.30, la Casa Muzeelor, strada Vasile Alecsandri, nr. 6, Iași, ocazie cu care va fi lansată și ediția a II-a a Concursului de reclamă de carte BOOK Masters.

Premiile pentru echipele câștigătoare au fost acordate de sponsorii proiectului: Editura Polirom,  Fundația Antibiotice – Știință și suflet, BCR – Școala de bani, Centrul lingvistic Twinkle Star Iași, SCC Romania, BorgWarner Inc., Îmbucurător by Sînziana.

Adauga un comentariu