Economic Local

Finantele iesene cumpara imprimante laser cu 73.000 de euro

Publicat: 28 iul. 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 6 august, Directia Generala Regionala a Finantelor Publice (DGRFP) Iasi organizeaza o licitatie pentru achizitionarea unui numar de 41 de imprimante laser A4, monocrom, pentru desfasurarea activitatii din institutie.

Licitatia are o prevedere bugetara estimata de 344.537 lei, fara TVA. Contractul va avea o durata de 30 de zile. Oferta cu pretul cel mai scazut va fi declarata castigatoare.

Vezi si: Exclusiv! Tupeu de borfas! Motelul Bucium functioneaza fara autorizatie de patru ani. Vasile Puscasu: "Ma luati la intrebari pe mine?" – FOTO, VIDEO

"Ofertantii trebuie sa demonstreze ca in ultimii 3 ani (calculati pana la depunerea ofertelor) au furnizat produse similare la nivelul unui numar de contracte lasat la latitudinea operatorilor economici. Prin produse similare, autoritatea contractanta intelege o minima experienta in furnizarea de echipamente de fotocopiere de aceeasi natura si complexitate (…) În cazul în care doua sau mai multe oferte sunt clasate pe primul loc, autoritatea contractanta are dreptul sa solicite noi propuneri financiare, si oferta câstigatoare va fi desemnata cea cu propunerea financiara cea mai mica. Nu se accepta oferte alternative. Operatorul economic va preciza lista documentelor din oferta care sunt confidentiale, protejate de un drept de proprietate intelectuala sau secret comercial. Lipsa acestei liste presupune ca documentele nu sunt confidentiale", se arata in documentatia publicata de catre reprezentantii DGRFP Iasi.

 

 

Adauga un comentariu