Economic Local

Finantele iesene nu gasesc oferte pentru o vila din Hirlau. Pretul de pornire va deveni mult mai mic

Publicat: 22 ian. 2018
1

In cursul zilei de ieri, Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) Iasi a organizat o licitatie pentru vanzarea unei locuinte din orasul Hirlau. Este a doua incercare, dupa ce la prima nu s-au prezentat oferte. A fost scoasa la vanzare o locuinta cu un regim de inaltime de P+1, situata pe strada Stefan cel Mare si Sfant, nr.92.

Pretul de pornire a fost stabilit la 149.325 lei, aproape 33 mii euro, si apartine debitoarei Irina Stanescu. Suprafata cladirii este de 222,35 metri patrati. Terenul are o suprafata de 450 metri patrati, fiind concesionat de la Primaria Hirlau, in baza unui contract din 29 octombrie. Deoarece nici de aceasta data nu au fost inregistrate oferte, procedura va fi reluata a treia oara, cu un pret de pornire diminuat, in termen de 30 de zile.

Citeste si : Exclusiv! Aceasta este vila unui mare sef de la Finante. Terenul l-a cumparat cu banii jos – GALERIE FOTO

"Cei interesati in cumparare bunurilor sunt invitati sa se prezinte la termenul de vanzare la locul fixat in acest scop si pana la acel termen sa prezinte oferte de cumparare. Pentru participarea la licitatie ofertantii depun, cu cel putin o zi inainte de data licitatiei, oferta de cumparare, dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garantie, reprezentand 10 la suta din pretul de pornire al licitatiei", sunt conditiile de participare la licitatie.

 

 

Adauga un comentariu