Economic Local

Finanțele ieșene reiau vânzarea bunurilor ce aparțin unui afacerist local

Publicat: 24 ian. 2020

Pe data de 30 ianuarie, ora 10:00, Finanțele ieșene organizează o licitație pentru valorificarea unor bunuri ce aparțin societății Limasor SRL, controlată de omul de afaceri Sorin Bălănescu. Fiscul urmărește să valorifice un autoturism marca Mitsubishi Pajero, fabricat în 2004. Evaluatorii au stabilit un preț de pornire de 8.250 lei. Este a doua oară când se organizează procedura, prețul de start fiind diminuat cu 25 la sută față de cel inițial.

„Cei interesați în cumpărarea bunurilor sunt invitați să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop și până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare. Pentru participarea la licitație ofertanții depun, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, următoarele documente: oferta de cumpărare, dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10 la sută din prețul de pornire a licitației”, se arată în anunțul Finanțelor.

A cumpărat o fabrică

Sorin Bălănescu este cunoscut opiniei publice pentru protestele organizate față de fostul primar Gheorghe Nichita, ocazie cu care îl acuza de corupție. Nu de puține ori a fost luat pe sus de polițiștii locali și încătușat. La începutul acestui an, Bălănescu a făcut o investiție majoră. A cumpărat activele fostei fabrici Alfincool, cu aproape 1 milion de euro. Vânzarea a fost realizată în urma organizării unei licitații.loading...

Adauga un comentariu