Economic Local

Finantele iesene reiau vanzarea unei hale industriale. Pretul de pornire este de 74.000 euro

Publicat: 20 nov. 2018
1

In perioada urmatoare, pe data de 4 decembrie, Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) Iasi organizeaza o licitatie pentru valorificarea bunurilor unei societati cu datorii la bugetul de stat.

Este vorba de un spatiu cu destinatie industriala, amplasat in localitatea Miroslovesti. Evaluatorii au stabilit un pret de pornire de 343.800 lei, adica 74.000 euro. Este a treia oara cand se organizeaza licitatia, dupa ce la primele nu s-au prezentat ofertanti. Procedura va fi organizata la sediul Serviciului Fiscal Municipal Pascani, incepand cu ora 10:00.

Citeste si: Schimbare radicala in Finantele iesene. O structura importanta este desfiintata. Bataia mare va fi pe functii

"Invitam pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sa înstiinteze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilita pentru vânzare. Cei interesati în cumpararea bunurilor sunt invitati sa se prezinte la termenul de vânzare, la locul fixat în acest scop si pâna la acel termen sa prezinte oferte de cumparare. Pentru participarea la licitatie, ofertantii depun, cu cel putin o zi înainte de data licitatiei, urmatoarele documente: oferta de cumparare, dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garantie, reprezentând 10 la suta din pretul de pornire al licitatiei", sunt conditiile impuse de AJFP.

 

Adauga un comentariu