Economic Local

Finantele iesene vand autoturisme la jumatate de pret

Publicat: 04 oct. 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 10 octombrie, ora 10:00, Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) Iasi va organiza o licitatie pentru valorificarea unor bunuri ce apartin societatii Lemcon Car SRL, ce are ca obiect de activitate "inchirieri de autovehicule particulare, cu operator". Este a patra oara cand se organizeaza procedura din lipsa de participanti.

Firma care nu mai are activitate de la finalul anului 2015 ramane fara un autoturism din dotare, marca Dacia Logan, fabricat in 2007, cu 240.125 kilometri parcursi. Pretul de pornire a licitatiei a scazut la 4.450 lei. Societatea amintita este controlata de catre Dragos Largeanu.

"Invitam pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sa înstiinteze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilita pentru vanzare. Cei interesati în cumpararea bunurilor sunt invitati sa se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop si pâna la acel termen sa prezinte oferte de cumparare. Pentru participarea la licitatie ofertantii depun, cu cel putin o zi înainte de data licitatiei, urmatoarele documente: oferta de cumparare, dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garantie, reprezentând 10 la suta din pretul de pornire a licitatiei", se arata in anuntul publicat de catre reprezentantii AJFP.

 

Comentarii
Adauga un comentariu