Economic Local

Finantele iesene vand autoturismul unei firme debitoare

Publicat: 22 mai 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 6 iunie, Administratia judeteana a Finantelor Publice (AJFP) Iasi organizeaza o lictatie pentru valorificarea bunurilor ce apartin societatii debitoare Ab Joint Venture SRL. Este vorba de un autoturism marca Wolkswagen Golf, fabricat in 2001. Pretul de pornire este de 5.600 lei. In cazul in care licitatia nu va fi adjudecata, se va relua cu un pret diminuat cu 25 la suta.

Vezi si: Exclusiv! Tupeu de borfas! Motelul Bucium functioneaza fara autorizatie de patru ani. Vasile Puscasu: "Ma luati la intrebari pe mine?" – FOTO, VIDEO

"Invitam pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sa înstiinteze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilita pentru vânzare. Cei interesati în cumpararea bunurilor sunt invitati sa se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop si pâna la acel termen sa prezinte oferte de cumparare. Pentru participarea la licitatie ofertantii depun, cu cel putin o zi înainte de data licitatiei, urmatoarele documente: oferta de cumparare, dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garantie, reprezentând 10 la suta din pretul de pornire a licitatiei", se arata in anuntul publicat de catre reprezentantii AJFP.

 

 

Adauga un comentariu