Economic Local

Finantele iesene vand echipamentele unei firme de telecomunicatii. Pretul a scazut la jumatate

Publicat: 12 iul. 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 25 iulie, ora 10:00, Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) Iasi organizeaza o licitatie pentru valorificarea unor bunuri ce apartin societatii debitoare Synaptic Telecom SRL, cu sediul in Bucuresti. Este a treia oara cand se organizeaza procedura, conditii in care preturile de pornire au fost diminuate cu 50 la suta fata de cele initiale.

Sunt scoase la vanzare un sistem de securitate perimetru, cu un pret de pornire de 15.775 lei, cabinet echipamente – 38.630 lei, statie de baza – 61.320 lei, doua radiorelee microunde –  43.270 lei, platforma operare retea – 70.755 lei, echipament energie electrica – 11.385 lei, platforma monitorizare retea de server – 19.195 lei, echipament integrare – 12.850. Bunurile sunt depozitate in sat Jigoreni, comuna Tibanesti.

Vezi si: Scandal urias la Primaria Iasi. Zeci de persoane au fost de fata. Primarul a ramas inmarmurit

"Invitam pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sa înstiinteze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilita pentru vânzare. Cei interesati în cumpararea bunurilor sunt invitati sa se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop si pâna la acel termen sa prezinte oferte de cumparare. Pentru participarea la licitatie ofertantii depun, cu cel putin o zi înainte de data licitatiei, urmatoarele documente: oferta de cumparare, dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garantie, reprezentând 10 la suta din pretul de pornire a licitatiei", se arata in anuntul publicat de catre AJFP. Societatea este administrata de catre Ivan Krasic, de cetatenie ceha, iar ca actionari apar Bogdan George Badicu si Taj Europe LTD.

 

 

Adauga un comentariu