Economic Local

Finantele iesene vand un chiosc din Pacurari! Firma a vandut de aproape 1 milion de lei

Publicat: 01 oct. 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 10 octombrie, ora 10:00, Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) Iasi organizeaza o licitatie pentru valorificarea unor bunuri ce apartin societatii debitoare Alex Tim SRL. Este vorba despre un chiosc stradal in suprafata de 9 metri patrati, situat im zona Moara de Foc, intre blocurile 405 – 407.

Evaluatorii au stabilit un pret de pornire de 8.500 lei. Societatea cu obiect de activitate "comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse alimentare, bauturi si tutun" este administrata de catre Lilian Munteanu. Anul trecut, cifra de afaceri a firmei a fost de 997.858 lei, pierderi de 11.081 lei, datorii de 158.697 lei, cu un singur angajat.

Vezi si: Exclusiv! Tupeu de borfas! Motelul Bucium functioneaza fara autorizatie de patru ani. Vasile Puscasu: "Ma luati la intrebari pe mine?" – FOTO, VIDEO

"Invitam pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri sa înstiinteze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilita pentru vânzare. Cei interesati în cumpararea bunurilor sunt invitati sa se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop si pâna la acel termen sa prezinte oferte de cumparare. Pentru participarea la licitatie ofertantii depun, cu cel putin o zi înainte de data licitatiei, urmatoarele documente: oferta de cumparare, dovada platii taxei de participare sau a constituirii garantiei sub forma scrisorii de garantie, reprezentând 10 la suta din pretul de pornire a licitatiei", se arata in anuntul publicat de catre reprezentantii AJFP.

 

Comentarii
  • Dinte trebuie asociat cu transportul de persoane pe traseul Iasi Popricani!!! “Indienii” presteaza de la 5 a.m. pina la 11 p.m. Oameni fara forme legale, bilete de calatorie…daca le putem numi bilete; cupoane decontate ka Minister; evaziunea e la ea acasa!!!

Adauga un comentariu