Cancan ultimă oră

Finul lui Emi Pian a răbufnit, după ce autoritățile au dat zeci de amenzi pentru nerespectarea măsurilor

Publicat: 06 aug. 2020

Finul lui Emi Pian a răbufnit, după ce autoritățile au dat zeci de amenzi pentru nerespectarea măsurilor! Bărbatul tună și fulgeră! Finul lui Emi Pian a răbufnit, după ce autoritățile au dat zeci de amenzi pentru nerespectarea măsurilor în contextul noului coronavirus. Bărbatul susține că nu sunt câini ca să poarte măști de protecție și că oamenii legii trebuie să le înțeleagă durerea. S-au speriat foarte tare când au văzut câte mașini de poliție au apărut la priveghi și, chiar și așa, nu de gând să se răzbune nicio secundă.

Finul lui Emi Pian a răbufnit, după ce autoritățile au dat zeci de amenzi

”Noi ne-am speriat când am văzut atâta forţă de poliţie, nu vrem să se facă ură de rasă la noi, că suntem romi şi să nu lase lumea să vină să-l vadă, să putem să stăm la priveghi. Nu putem să stăm cu masca la gură, că nu suntem câini. Ne-a şocat câtă poliţie vine, nu a fost scandal, nu o să fie scandal cum se spune, că ne răzbunăm, că ne batem, că ne tăiem. Niciodată!”, a declarat el.

”Poliţia trebuie să-şi facă datoria”

În continuare, finul lui Emi Pian susține că, într-adevăr, Poliția trebuie să-și facă datoria, însă, să-i lase să-și plângă liniștiți durerea. Sunt oameni, la fel ca toți ceilalți și le pare că au urlat și au strigat cu disperare, doar că pierderea interlopului a fost și continuă să fie un șoc pentru ei.

”Ne pare rău, am plâns, am urlat. Suntem şi noi nişte oameni, nu suntem bolnavi, aşa ceva nu există, nu cred în aşa ceva. Avem şi noi copii, câte 5-6 nepoţi. Suntem foarte îndureraţi, Poliţia trebuie să-şi facă datoria, nu ne punem contra la Poliţie, dar şi Poliţia trebuie să ne lase, să nu facă ură de rasă”, a mai zis bărbatul.

Avocatul familiei lui Emi Pian: „Nu va exista răzbunare”

Avocatul familiei lui Emi Pian, Cristian Caracoti a vorbit astazi cu presa pentru a oferi lamuriri cu privire la moartea liderului clanului Duduianu. Acesta a men?ionat ca decesul a survenit dupa ce artera femurala a piciorului drept a fost sec?ionata. De asemenea avocatul a precizat faptul ca nu va exista niciun fel de razbunare a?a cum s-a vehiculat în presa.

„Nu era drogat, a murit după ce a fost secționată artera femurală a piciorului drept. S-a spus că frații erau în străinătate și vor să se răzbune. Fratii erau in tara la momentul tragediei, nu au cautat si nu vor cauta sa se razbune. Membrii familiei au fost audiati in calitate de martori, nici un membru al familiei nu are calitate de suspect sau de inculpat. Cel mai important aspect, nu va exista razbunare, nu va exista razboi. Fratele, Elvis Pian, a fost tăiat și el la gât și timp de 3 ani nu a fost nicio răzbunare”, a spus Cristian Caracoti.

Liderul clanului Duduianu a murit

Conform informaţiilor apărute în presă, liderul clanului Duduianu a fost executat de un rival din Bucureşti. Conform surselor spynews.ro Emi Pian a fost declarat mort în jurul dimineţii de 4 august 2020, la ora 5.

Medicii care erau de gardă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti au afirmat, sub protecţia anonimatului faptul că interlopul a ajuns în stare gravă la spital având mai multe plăgi înjunghiate. Totuşi, acestea au refuzat să spună că a fost declarat decedat.

Surse din cadrul MAI au explicat jurnaliştilor de la Spynews faptul că interlopul a fost victima unui atac de tip mafiot. Ca şi medicii, sursele din MAI au evitat să spună dacă liderul clanului a fost declarat decedat. Interesant este faptul că sursele afirmau că la ora 5.30 încă se mai făceau manevre de resuscitare.

Adauga un comentariu