National

Firea raspunde atacului lui Basescu: Ma tem pentru familia mea. Amenintarea presedintelui e un SANTAJ

Publicat: 14 apr. 2014
1

Senatorul PSD Gabriela Firea, membru al Comisiei Nana, care investigheaza modul in care Ioana Basescu a cumparat terenul agricol din judetul Calarasi, a raspuns atacului lansat de presedintele tarii la adresa ei si a sotului ei.

„Pentru Traian Basescu cel mai usor a fost sa ma intimideze, m-a amenintat voalat ca s-ar putea sa nu-mi mai gasesc sotul acasa. Sotul meu nu este implicat in nicio ancheta. Ceea ce ma face sa ma gandesc ca, din ianuarie, de cand a inceput activitatea la Comisia Nana, i s-a fabricat un dosar”, a declarat Gabriela Firea, la Romania TV, ca reactie la atacul presedintelui Basescu.

Citeste si: Basescu, despre referendumul de demitere: Daca imi mobilizam electoratul, pierdeam

„In locul presedintelui Traian Basescu m-as arata ingrijorat ca notarul nu a verificat certificatul fiscal si istoricul firmei, care a facut o vanzare atat de valoroasa in perioada de inactivitate, cu consecinte potrivit Codului de Procedura Fiscala. Pe notar si pe administratorul firmei ar trebui sa fie suparat domnul presedinte Basescu, nu pe cei care au aflat acest „detaliu”. In rest… nu ma cobor sa raspund amenintarilor si jignirilor chiar de Sfintele Florii. E si ziua sotului meu…”, a spus Firea, pentru stiripesurse.ro.

Senatorul PSD a declarat, de asemenea, ca se teme pentru familia sa, in urma amenintarilor primite de la presedintele Traian Basescu, dar a afirmat ca in ciuda acestui fapt va continua sa isi faca treaba in Comisia Nana, care va elibera un raport luni.

Citeste si: Basescu, despre „dreptatea pana la capat” promisa de Ponta baronilor PSD: „Ar deveni coleg de camera cu Adrian Nastase”

„E inadmisibil sa trecem cu vederea o amenintare, aici nu mai este vorba de o jignire, de o sfidare. Nu voi sta in banca mea, asa cum ne-a recomandat presedintele. Corect ar fi sa se autosesizeze institutiile statului”, a mai spus Firea la Romania TV.

Presedintele Traian Basescu a declarat ca informatiile date publicitatii de Comisia Nana conform carora contractul Ioanei Basescu ar putea fi declarat nul sunt „o prostie”. Presedintele Traian Basescu a declarat ca atat el, cat si fiica lui Ioana Basescu stau la dispozitia Parchetului privind terenul din comuna Nana si ca senatorul PSD Gabriela Firea „mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa de ce se intampla pe mosia sotului”.

Citeste si: Basescu: Dintre Oprescu, Geoana si Ponta, l-as alege pe Geoana. Geoana stie jocul SUA, isi respecta tara

„E o prostie! Nu te poti lua dupa o doamna care a avut drept instruire 10 ani de citit pe prompter. Trebuie sa mai stii si putin drept. (…) Mai auzeam o prostie, tot de la doamna cunoscatoare. Ar fi mai bine sa se uite la mosia sotului ei, ca inteleg ca ar fi destule probleme pe mosia lui acolo. Sa fie atenta acolo, ca s-ar putea sa nu-l mai gaseasca intr-o zi acasa”, a declarat Traian Basescu, cu referire la sotul Gabrielei Firea, primarul orasului Voluntari, Florin Pandele.

Comentarii
  • Mai Firea, vino-ti in fire. Nu te inteleg, ori e amenintare, asta insemnind un atac la viata si sanatatea ta sau a familiei tale, orei e santaj. Mai Gabi, v-a invatat pe toti absolventii de jurnalism ai academiei voiculescu ca orice reprezinta amenintare. Amenintare, amenintare,dar nu inteleg unde este santajul. Poate esti mai explicita si ridica si tu picioarele pe masa ca sa vedem pina unde e santajul sau amenintarea. Fii barbata Gabi, ca doar la academia voiculescu v-au predat spete grele cu privire la santaj si amenintare. Gabi ce-au ajuns modovencele.

    • Cat de … sa fii incat sa nu vezi ca intradevar este o amenintare? indiferent de orientarea politica pe care o ai. OK, inteleg ca il sustii pe basescu dar chiar esti fanatic?

    • Mai Ivan,sper sa nu te sui pe divan cum spune o vorba populara,dar tu ori esti prost ori esti tampit(sau poate neam de-al lu’basinescu de prin nu stiu ce coclauri de unde se trage asta),ca altfel nu se explica orbul gainilor pe care-l afisezi.

Adauga un comentariu