National

Firea revine asupra demisiei: „Las orgoliul la o parte”

Publicat: 13 ian. 2014

Senatoarea PSD Gabriela Firea revine asupra deciziei de a demisiona, spunand ca va lasa la o parte orgoliul, in ciuda „umilintelor” primite, declaratia fiind facuta in contextul in care premierul Victor Ponta a anuntat ca nu-i va aproba demisia.

„Astept cu nadejde sedinta USL de maine, sper ca toate aceste promisiuni sa nu mai fie calcate in picioare de nimeni. Mi-as dori foarte mult sa nu uitam ca avem un tel comun si ca celelalte aspecte pot fi depasite cu intelegere si fara orgoliu. Voi lasa orgoliul la o parte, chiar daca am fost jignita si umilita numai ca relatia noastra politica sa functioneze”, a declarat Firea, la Parlament.

Citeste si Gabriela Firea a demisionat din PSD

Totodata, senatoarea PSD a explicat ca a recurs la demisia din partid ca un gest „extrem„, de ultima instanta, pentru a provoca o reactie.

Citeste si Cine va conduce Comisiei de ancheta a terenurilor lui Basescu

„Eu nu sunt certata cu PSD, eu mi-am dat demisia intr-un moment in care am considerat ca am facut toate eforturile posibile pentru a reprezenta cu cinste aceasta formatiune politica, cand am considerat ca doar un gest de a ma retrage ar mai putea provoca o reactie, am facut acest gest”, a adaugat ea.

Citeste si Gabi Firea, amenintata ca va sfarsi cu gatul taiat

Gabriela Firea si-a anuntat demisia din toate functiile din PSD la finalul saptamanii trecute, pe fondul scandalului de la USL Ilfov, cu liberalul Marian Petrache. Cu toate acestea, Victor Ponta a afirmat in conferinta de presa a USL de luni ca nu-i va aproba demisia.loading...

Comentarii
Adauga un comentariu