Din lumea filmului

„Firicel” din ‘Las fierbinti’ risca inchisoarea! Cum l-au prins politistii, este grav

Publicat: 22 nov. 2018
3

Actorul Cuzin Toma, care il interpreteaza pe „Firicel” din Las Fierbinti, are probleme mari din cauza ca a condus cu permisul suspendat.

Actorul a fost prins in Bucuresti de politistii sectiei 11, conducand fara nicio grija, cu toate ca avea permisul suspendat, iar acum are mari probleme.

Pe loanga asta, politistii au observat ca Toma are un comportament bizar. In acest sens actorul a fost testat pentru depistarea stupefiantelor.

Dupa accea, Toma a fost dus la Institutul National de Medicina Megala pentru a i se recolta si probe biologice. Politistii au mari banuieli ca actor a condus sub influenta stupefiantelor.

In acets caz, Toma a comis doua infractiuni, pentru care risca mult. Aparent acesta este recidivist, nefiind prima oara cand actorul are probleme cu legea.

Acum ceva timp a fost cercetat de DIICOTR si politistii de Crima Organizata pentru fapte penale pedepsite cu Legea nr. 143/2000, pentru consum si trafic de droguri, mai precis cannabis.

DIICOT a renuntat la acuzatii spunand ca ”in cauza nu exista interes public in urmarirea in continuare a numitului Toma Cuzin”, astfel ca i s-a clasat dosarul.

Adauga un comentariu