Economic Local

Firma de salubritate a incheiat un contract pentru funizarea de echipamente de protectie

Publicat: 20 mai 2019
1

Recent, Salubris SA, societatea de salubritate a Primariei, a finalizat o licitatie pentru achizitionarea de echipamente de protectie ce constau in tricouri de vara, salopete, pantaloni, geci, sepci, manusi, bocanci etc.

Prevederea bugetara a licitatiei este de 454.650 lei, fara TVA, adica aproape 100.000 de euro. Procedura a fost castigata de catre societatea Global Sistem SRL, care a licitat pentru o parte din produse. Astfel, s-a ajuns la un contract in valoare de 131.858 lei, fara TVA, aproape 30.000 de euro.

Vezi si: Tranzactie imobiliara record in mijlocul Iasului: se vinde un teren in valoare de peste 4 milioane euro

"Echipamentul de protectie care se va achizitiona trebuie sa respecte toate riscurile implicate, fara a conduce el însusi la un risc marit, sa ia în considerare cerintele ergonomice, sa fie compatibile si sa îsi pastreze eficacitatea în raport cu riscurile respective. Ofertantul poate depune oferta pentru unul sau mai multe loturi, cu conditia de a oferta toate produsele din lotul pentru care depune oferta. Ofertantii vor prezenta obligatoriu (la sediul entitatii contractante), pana la termenul limita de primire a ofertelor, cate o mostra din toate produsele care fac obiectul acestor loturi, în conformitate cu cerintele specificate si vor pastra pe toata durata contractului acelasi tip de material la fabricatia produselor contractate. Mostrele vor fi ambalate in cutii, pe care se va scrie numele ofertantului si procedura in cadrul careia se depun", se arata in caietul de sarcini.

Societatea castigatoare este controlata de catre Ciprian Ciobanu si Daniela Mihaela Ciobanu. In 2017, cifra de afaceri a firmei a fost de 2,2 milioane lie, profit de 210.572 lei, datorii de 490.164 lei, cu un numar de 7 angajati.

 

Adauga un comentariu