Economic Local

Firma de salubritate cumpara recipienti pentru antiderapant, de 80.000 de euro

Publicat: 10 iul. 2019
1

In perioada urmatoare, pe data de 29 iulie, Salubris SA, firma de salubritate a Primariei, organizeaza o licitatie pentru achizitionarea unui numar de 150 de recipienti pentru meterial antiderapant.

Pe timp de iarna, recipientii sunt depozitati in zonele de versanti. Apoi, echipele Salubris intervin si imprastie antiderapantul. Prevederea bugetara a procedurii este de 375.000 lei, fara TVA, aproape 80.000 de euro. Un recipient trebuie sa aiba o capacitate de 1.100 litri, greutate de 52 kilograme, cu fanta de extragere a materialului, cu o durata de exploatare de aproximativ 20 de ani.

Vezi si: Exclusiv! Tupeu de borfas! Motelul Bucium functioneaza fara autorizatie de patru ani. Vasile Puscasu: "Ma luati la intrebari pe mine?" – FOTO, VIDEO

"Contractantul va ambala si eticheta produsele furnizate astfel încât sa previna orice dauna sau deteriorare în timpul transportului acestora catre destinatia stabilita. Daca este cazul, ambalajul trebuie prevazut astfel încât sa reziste, fara limitare, manipularii accidentale, expunerii la temperaturi extreme, sarii si precipitatiilor din timpul transportului si depozitarii în locuri deschise. În stabilirea marimii si greutatii ambalajului, contractantul va lua în considerare, acolo unde este cazul, distanta fata de destinatia finala a produselor furnizate si eventuala absenta a facilitatilor de manipulare la punctele de tranzitare. Transportul si toate costurile asociate sunt în sarcina exclusiva a contractantului. Produsele vor fi asigurate împotriva pierderii sau deteriorarii intervenite pe parcursul transportului si cauzate de orice factor extern", se arata in caietul de sarcini.

 

Adauga un comentariu