Economic Local

Firma de salubritate pune la bataie zeci de mii de euro pentru 10 tricicluri electrice

Publicat: 19 mai 2019
1

In cursul acestei saptamani, pe data de 21 mai, Salubris SA, societatea de salubritate a Primariei, organizeaza o licitatie pentru achizitionarea unui numar de 10 tricicluri electrice pentru colectarea deseurilor.

Vezi si: CTP Iasi, schimbari majore! Noi tarife la bilete si abonamente incepand cu 1 iulie 2018

Prevederea bugetara este de 240.000 lei, adica 51.000 euro. Comisia de evaluare va selecta oferta cu pretul cel mai scazut.

"Salubris SA, societate avand ca obiect de activitate servicii de salubrizare la nivelul municipiului Iasi, achizitioneaza aceste echipamente pentru a asigura colectarea deseurilor din zonele pietonale unde accesul autovehiculelor de colectare si transport a deseurilor este interzis/restrictionat. Misiunea Salubris SA este de asigurare a unor servicii moderne si performante de salubrizare in municipiul Iasi, care sa contribuie la eforturile comunitatii de dezvoltare economico-sociala durabila si de protejare a mediului. Transportul si toate costurile asociate sunt în sarcina exclusiva a contractantului. Produsele vor fi asigurate împotriva pierderii sau deteriorarii intervenite pe parcursul transportului si cauzate de orice factor extern", se arata in caietul de sarcini.

 

Adauga un comentariu