Actualitate

Firma primarului a pierdut un proces cu privire la plata datoriilor de 20 de miliarde

Publicat: 22 sept. 2011

Societatea primarului pascanean Grigore Craciunescu, SC Interdentis SRL a pierdut, zilele trecute, un proces cu Consiliul Local Pascani cu privire la datoria de peste cca 20 de miliarde de lei vechi pe care firma o are catre bugetul local.

Mai exact pe 16 septembrie a.c., instanta Tribunalului Iasi a respins cererea societatii in cauza, de a anula o hotarare a fostului legislativ local, emisa la sfarsitul anului 2006, prin care sanctiunile pentru folosinta ilegala a domeniului public au fost majorate de 10 de ori, act administrativ in baza caruia au fost calculate penalitati enorme societatii Interdentis.
Decizia instantei era de asteptat deoarece conform principiilor de drept nu poate fi anulat un act adminsitrativ care nu mai este in vigoare si care si-a produs deja efectele hotararea in cauza fiind valabila doar pentru un an de zile. Hotararea poate fi atacata la Curtea de Apel Iasi . Daca solutia va fi mentinuta atunci primul proces deschis impotriva Primariei, tot de societatea in cauza, , ar urma sa continue pana cand instanta va decide daca plata sumei este legala sau nu.loading...

Adauga un comentariu
Anunturi bzi.ro Adauga anunt gratuit