Local

Firma primarului Gheorghe Nichita, executata silit

Publicat: 23 ian. 2011

@ Conform propriului site, NEDO SRL a lucrat atat pentru Primaria Iasi in mod direct, cat si pentru unele institutii aflate in subordinea administrativa a lui Gheorghe Nichita

Fiscul iesean executa silit firma la care primarul Gheorghe Nichita a fost actionar si de la care mai are de incasat o suma consistenta de bani. Potrivit site-ului ANAF, pe 2 februarie este organizata o licitatie publica pentru vanzarea unei autoutilitare sechestrate de la NEDO SRL, firma care apare si in declaratia de avere a lui Gheorghe Nichita. Din declaratia lui Nichita reiese ca acesta si-a cesionat partile sociale detinute la NEDO SRL si NEDO Jr. SRL si are de primit din aceasta vanzare 69 mii dolari americani. Pentru a recupera o parte din datoriile NEDO SRL catre bugetul de stat, Fiscul va vinde un furgon Mercedes Benz fabricat in 2003, care a fost evaluat la 35 mii lei. De altfel, potrivit site-ului ANAF, NEDO SRL a inregistrat datorii de circa 700 mii lei si pierderi de 240 mii lei in anul 2009.
Firma a fost infiintata in 1992, iar printre actionari s-au numarat, la un moment dat, Gheorghe Nichita si Cezar Caluschi. NEDO are ca obiect de activitate productia de mobilier, confectii metalice, jaluzele orizontale si verticale, tamplarie din aluminiu si pvc si prelucrarea fibrei de sticla.

Abonati la bani publici

Fosta firma a primarului s-a numarat printre clientii fideli ai contractelor din bani publici. Conform propriului site, NEDO SRL a lucrat atat pentru Primaria Iasi in mod direct, cat si pentru unele institutii aflate in subordinea administrativa a lui Gheorghe Nichita. Astfel, catre NEDO au platit bani publici: Colegiul National, Grupul Scolar de Chimie Industriala Radu Cernatescu, Colegiul National Costache Negruzzi si liceele teoretice Emil Racovita, Garabet Ibraileanu si Vasile Alecsandri.
Alaturi de NEDO SRL, Fiscul va executa silit in perioada urmatoare mai multe firme iesene care inregistreaza datorii la bugetul de stat. Pe 2 februarie va fi vandut un grup electrogen in valoare de 34 mii lei sechestrat de la Inter Era SRL, iar pe 1 februarie va fi organizata o licitatie pentru un echipament de indoit fier-beton de la Gemini Grup SRL.
Pana la sfarsitul lunii vor fi organizate mai multe licitatii pentru vanzarea bunurilor datornicilor. Astfel, pe 27 ianuarie sunt scoase la mezat mai multe utilaje puse sub sechestru apartinand RAL Construct Grup SRL. Fiscul incearca sa incaseze circa 60 mii lei din vanzarea unui excavator si a unor masini de frezat si de sudat.
Tot pe 27 ianuarie sunt programate licitatii si pentru vanzarea unor masini de tamplarie de la Andramady SRL, a unui autoturism Renault Megane de la Ianis Deco Design SRL si a unui autobuz M3-BOVA, care apartine Transmuntean SRL.loading...

Comentarii
 • Instructiuni audiente

  In siutuatia in care santeti nevoiti sa mergeti in audienta la dl.DIRECTOR TUDOR TUDOSE ( Termoservice) urmati cu sfintenie urmatoarele instructiuni:
  1 bateti usor in usa si faceti deplasarea inspre biroul dumnealui cu mare grija si fara miscari bruste
  2 luati o pozitie cat mai umila usor aplecat in fata dar mare atentie sa nu fie prea ostentativ intrucat pozitiile’ LABUS’ si’ CAPRA’ sant rezervate pentru el cand merge la GIGI….
  3 sub nici o forma sa nu ridicati tonul ! ( in situatia cand aveti voce groasa incercati un supozitor) este extrem de sensibil la ton…
  4 folositi numai apelativul de DL DIRECTOR
  5 sa nu cumva sa il contraziceti incercati sa folositi cat mai des aprecieri la adresa lui eventual nu va sfiiti sa il laudati!
  6 chiar daca nu va intelege nimic din ceea ce spuneti nu incercati sa il lamuriti…nu va pricepe oricum nimic…
  7 la plecare sa nu va intoarceti cu spatele mergeti usor inapoi pana iesiti din birou …

Adauga un comentariu