Local

Firma Teo-Tour ofera : Vacante de vis in Grecia

Publicat: 28 mai 2000

•Teo-Tour Tel. 222660

De cativa ani buni romanii si-au dat seama ca si-ar putea petrece o vacanta in strainatate, la pretul uneia romanesti dar beneficiind de servicii net superioare calitativ.
Iata insa ca si aceasta oferta de vacanta se poate imbunatati. Iesenii pot merge din aceasta vara in Grecia fara a-si mai pune problema vizei sau a transportului, cu un pret mai mic chiar decat a unui sejur la Olimp sau Neptun. Aceasta propunere de vacanta vine din partea firmei de turism Teo-TOUR, firma nou infiintata in Iasi, care isi propune de la bun inceput oferirea de servicii foarte bune la preturi extrem de accesibile. Sejururile se desfasoara intre 25 august -2 septembrie si 4 septembrie – 12 septembrie, cu un pachet de servicii extrem de tentant: cazare in hotel de trei stele, cu aer conditionat si TV color, vizitarea Salonicului, Atenei, manastirilor de la Meteora si Dionisou, statiunilor Platamonas, Leptokaria, Katerini si a muntelui Olimp, intr-un circuit de 8 zile, cu plecare din Iasi. Cazarea este asigurata la hotelul „Siokas” din moderna statiune Nei Pori situata la 2 km de Platamonas.
In pachetul de servicii intra si o croaziera pe Marea Egee intr-o atmosfera romantica, cu adevarat greceasca. De asemenea, este asigurat micul dejun si cina.
Hotelul de trei stele se afla la doar 15 m de mare, iar plaja este extrem de curata. De altfel, statiunea Nei Pori este recunoscuta pentru pitorescul zonei dar si pentru posibilitatile de distractie extrem de variate. In zona se afla castelul medieval din Platamonas, un urias parc de distractii, numeroase magazine si restaurante cu meniu grecesc. Platamonasul este recunoscut in lume pentru magazinele de blanuri si bijuterii.
Climatul zonei este deosebit de interesant, statiunea aflandu-se intre Muntele Olimp si Marea Egee, temperatura apei marii ramane constanta la 28 grade Celsius in majoritatea lunilor anului.
Desi serviciile sunt la standarde europene, preturile sunt romanesti. Intreaga excursie, inclusiv transport, cazare si masa, costa 250$, platibili in doua rate, de 150$, respectiv 89$. Si pentru ca suntem siguri ca nu veti rata o asemenea oferta, va uram de pe acum, concediu placut!
Daniel BARLIGAloading...

Adauga un comentariu